Teška borba mlade umetnice

Bitka za život: Zbog bolesti sa kojom se godinama bori, Selena je morala na transplantaciju bubrega! (FOTO)

U julu je proslavila tek 25. rođendan, jedna je od najvećih muzičkih zvezda, ali iako ne silazi sa vrhova lista Selena Gomez u privatnom životu vodi bitku sa zdravljem

Vip priča
17:10h Autor:
Selena Gomez, Foto: Profimedia

Pevačica se već nekoliko puta povlačila sa scene i iskreno objasnila kako je razlog tome lupus, autoimuna bolest u kojoj imunološki sistem postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo.

 

Džastin Biber i Selena Gomez se javno posvađali: Fanovi očajni! (FOTO)

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана

Uprkos svemu, početkom jula izbacila je novi singl "Fetish", ali njeni obožavatelji primetili su da na promociji spomenutog singla nije radila toliko kao kad su prethodni u pitanju. A sada je napokon na Instagramu odlučila otkriti i zašto.

 

Pevačica je tokom leta bila na transplantaciji bubrega, a donor joj je bila njena najbolja prijateljica Fransua Raisa. Selena je podelila i fotografije iz bolničkog kreveta kao i jedan ožiljak od operacije. Posle operacije nedeljama se morala oporavljati.

 

Selena Gomez: Udebljala sam se, pa šta?! (FOTO)

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана

- Svesna sam toga da su neki moji obožavatelji primetili da sam se pritajila ovo leto i pitali se zašto ne promovišem novu muziku na koju sam izuzetno ponosna. U to vreme sam saznala da moram na transplantaciju bubrega. To je ono što sam morala učiniti za svoje zdravlje.

 

Uskoro ću podeliti sa vama svoj put kroz koji sam prošla zadnjih meseci. Do tada, želim se javno zahvaliti svojoj porodici i neverovatnom timu doktora za sve što su učinili za mene pre i posle operacije.

 

I na kraju, ne postoje reči kojima bih mogla zahvaliti svojoj predivnoj prijateljici Fransiji Raisi koja se žrtvovala za mene. Volim te sestro!

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана

Lupus je bolest o kojoj se i dalje puno ne zna, ali napredak je vidljiv - zaključila je pevačica u dirljivom postu.

 

Zbog problema sa zdravljem Selena je 2013.  godine otkazala turneju Star Dance, a u oktobru  2015. prvi je put progovorila o borbi s ovom bolesti.

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана

Osim obitelji Seleni je velika podrška i dečko The Weeknd,a nedavno su navodno počeli i živeti zajedno u luksuznom stanu u Njujorku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs