Ljubavna priča

Sudbinski susret pre 4 godine: Sve je počelo na jezeru Komo! (FOTO)

Prvo što sam pomislio je da je duhovita i izrazito pametna, rekao je o toj večeri upoznavanja Džordž Kluni

Vip priča 08.09.2017. - 10:48h Autor: Super žena
Amal i Džordž Kluni, Foto: EPA / Ettore Ferrari

Jezero Komo bilo je mesto sudbinskog susreta. Džordž i Amal Kluni tu su se upoznali pre četiri godine. Holivudski glumac sada prvi put govori o svojim impresijama, porodičnom životu i ljubavi koju oseća prema svojoj supruzi, ženi koja im je rodila nedavno blizance Aleksandra i Elu u čijem odrastanju uživa neizmerno.

 

"Prvo što sam pomislio je da je duhovita i izrazito pametna", rekao je o toj večeri upoznavanja Džordž Kluni za "Holivud reporter". Usledilo je dopisivanje, razmenjivanje slika....

 

"Poslala mi je nekoliko fotografija sa mesta na kojima se nalazila, nastavili smo da se dopisujemo, razgovaramo, većinom o tome što se trenutno događa u našim životima. Nakon nekog perioda postalo je i te kako jasno da među nama postoji nešto više od samog prijateljstva".

 

"U jednom trenu život te druge osobe postane važniji od tvog. To se nije dogodilo samo nama, to se događa svakoj osobi koja ima sreću da pronađe savršenu osobu. Žao mi je što mi se to dogodilo tek sa 50 i nešto godina, ali samo zato što sam mogao da provedem mnogo više vremena s njom", objasnio je holivudski šarmer.

 

Ovako izgledaju prvi roditeljski dani Amal i Džordža Klunija!

foto: EPA / Ettore Ferrari

Te iste godine u Londonu par je otišao na svoj prvi zvanični izlazak.

 

"Bio je to dobar prvi izlazak. Otišli smo na večeru. Ona je predložila mesto. Bio je to restoran, trendi i šik, kao što je i ona. Kada smo izašli, dočekalo nas je pedesetak paparaca, a ona je taj deo odradila kao profesionalac. I tako je sve krenulo", rekao je Kluni.

 

Nakon kratkotrajne romanse i spontanog odmora, par se vratio u Los Anđeles.

 

"Imao sam u telefonu njenu fotografiju na kojoj se smeje dok gleda žirafe, koju sam snimio na safariju u Keniji. Samo sam sebi rekao - mislim da ću je zaprositi. A kada sam to uradio proveo sam dvadeset minuta klečeći, čekajući nju da kaže "da" jer je bila u šoku. Strahovao sam da ne pomisli da je prerano za brak. Od prvog trenutka nije bilo sumnje da smo stvoreni jedno za drugo i da smo pravi tim", iskreno je otkrio Kluni.

 

Par se venčao 2014. u Veneciji.

 

Od neuhvatljive žene do majke njegove dece: Kako je Džordž Kluni promenio Amal!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...