Ljubavna priča

Od neuhvatljive žene do majke njegove dece: Kako je Džordž Kluni promenio Amal!

Džordž Kluni je imao titulu najvećeg holivudskog zavodnika, a sada je postao super tata, koji uživa u svojoj velikoj porodici
Vip priča
20:46h Autor:
Od neuhvatljive žene do majke njegove dece: Kako je Džordž Kluni promenio Amal!
Foto: Profimedia

Ceo svet su preplavile vesti kako su Džordž Kluni i njegova supruga, britanska advokatica Amal, postali roditelji blizanaca - devojčice Ele i dečaka Aleksandra.

"Ela, Aleksandar i Amal su zdravo, srećno i dobro. Džordž je pod sedativima i trebalo bi da se oporavi za nekoliko dana", glasilo je simpatično obaveštenje koje je objavio glumčev predstavnik za medije.

Vest o porođaju je obradovala ceo svet, a prijatelji i fanovi poznatog glumca Džordža Klunija su mu putem društvenih mreža čestitali na očinstvu.

Neki su još uvek šokirani vešću da je holivudski zavodnik postao otac, a imajući u vidu njegove ljubavne izlete i flertove zbog kojih su ludele svetske lepotice, to nas uopšte ne čudi.

Podsetićemo vas da je posle razvoda od Talije Balzam, pre više od 20 godina, Džorž više nije želeo da ponovo uplovljava u bračne vode, a deca mu apsolutno nisu bila u planu.

Svaka žena od stila će ih nositi ovog proleća: Hit obuću prva je ponela Amal Kluni! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tek od trenutka kada je u njegov život, pre četiri godine, uplovila pravnica i aktivistkinja Amal Alamudin, svet je mogao da gleda kako glumac menja svoj stav u vezi sa brakom i decom.

Lepa Amal je nakon duge veze svojom pameću, lepotom i elegancijom očarala Džordža, te nakon duže veze uspela večitog neženju ponovo da odvede do oltara.

Oni su uživali u svim čarima braka, a ubrzo su shvatili da je vreme za proširenje porodice, te su nakon dugog nagađanja u medijima, u februaru mesecu objavili da čekaju blizance.

Ipak, jedan od najlepših parova u Holivudu, nije želeo da okrije pol prinova, sve dok njihova prijateljica Sindi Kraford nije postavila fotografiju benkica – jedne u roze, a druge u plavoj boji.

Kako je poznato, četvoročlana porodica će živeti u Soningu u Engleskoj, gde su Amal i Džordž 2014. godine kupili imanje i kuću iz 17. veka.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs