Tuga

Slomljena Dragana Mićalović: Potresni oproštaj od oca rasplakao Srbiju (FOTO)

Sloboda i Dragana ne mogu da dođu sebi od šoka
Celebrities
03:22h Autor:
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Srbiju je pre dva dana potresla vest o iznenadnoj smrti glumca Dragana Mićalovića (67), oca Slobode i Dragane Mićalović.

 

Glumice su veoma pogođene vešću, veoma im je teško, a mlada glumica Dragana nije izdržala, i sve što joj je bilo na duši napisala je na Instagramu uz fotografiju svog oca nastalu u mladosti:

 

"Nikad nikog nisam i nikad nikog neću voleti kao što volim tebe! Hvala što sam tvoja ćerka, hvala što si moj otac! Ja se od tebe ne oprastam, ja sa tobom samo počinjem neki novi vid komunikacije, koji nam je nepoznat. Imala sam, imam i imaću najboljeg taju na svetu!

 

Nosicu tvoje ime najponosnije na svetu! Hvala za svu nesebičnu ljubav, hvala za svaki surovo realan razgovor, koji si samo ti umeo da kažes na najnežniji način! Hvala sto si uvek imao vremena za nas! Hvala što si imao razumevanja za svaki moj trenutak nezrelosti. Hvala što ste nas izveli na pravi put! Hvala što ste mi ti i mama podarili najbolje sestre na svetu! Hvala što sam imala najlepsi dečiji život. Hvala što ste me naučili da volim! Ovih hvala imam tajo u duši još milion!

 

Samo zelim da ti obećam da ćemo nas četiri biti dobro, najbolje! Bićeš ponosan na nas! A ja ti obećavam da ću uspeti. Da ću biti dobro, da nikad neću skrenuti s puta i da ću te uvek u sebi nositi! Jer svaki deo mene... To je tvoje! To si ti!!!

 

Voli te tvoje mače, tvoje najmalečko, tvoja Gaga, tvoje mezimče, tvoje pile... Volim te veliki moj kapetane!!! Putuj andjele moj dobri", napisala je potresena Dragana.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs