Pročitajte

Melanija Tramp odbrusila slovenačkim medijima: Obelodanila sve o bivšem dečku (FOTO)

Melanija konačno odgovorila na priče o bivšem dečku Slovencu
Vip priča
20:28h Autor:
Melanija Tramp odbrusila slovenačkim medijima: Obelodanila sve o bivšem dečku (FOTO)
Foto: Profimedia

Od kada je postala prva dama Amerike Melanija Tramp je postala povod za razno pisanje slovenačkih medija, a kako tvrdi i za plasiranje neistinitih priča.

Zbog sve skandaloznijih članaka koji su se pojavljivali u slovenačkim medijima, Melanija Tramp je bila prinuđena da angažuje advokatoci Natašu Pirc Musar koja je zadužena za svu pravnu zaštitu.

Nakon što se u njenoj domovini pojavila priča o navodnim Melanijinim ranim radovima u jednoj eskort agenciji, koju je objavio i "Dejli Mejl", zatekao ju je novi skandal.

Gde je nestala Melanija Tramp: Niko ne zna odgovor na to pitanje! (VIDEO)

Celim svetom je počela da se širi priča o njenom bivšem dečku, Slovencu pod imenom Jura Zorčić koji tvrdi da mu je Melanija bila devojka ranih devedesetih godina.

"Pozvala sam ga u kancelariju zato što sam htela da mu pojasnim da Melanija ne želi da on priča o njoj. Priznala je da se poznaju, ali nikad mu nije bila devojka i zbog toga je trebalo da potpišu ugovor da će prestati pričati takve stvari", ispričala je Nataša Pirc Musar, Melanijina advokatica.

Priču o njenom prvom dečku potvrdio je i Bojan Požar, autor knjige " Melanija Tramp - Poverljiva priča" koji je ispričao da mu je Zorčić izneo zanimljive podatke, koji su ga intrigirali da napiše knjigu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs