Pročitajte

Dženifer Lorens bez zadrške: Bila sam žrtva seksualnog zločina!

Slavna glumica i dalje ne može da zaboravi incident
Vip priča
08:40h Autor:
Dženifer Lorens bez zadrške: Bila sam žrtva seksualnog zločina!
Foto: Profimedia

Dženifer Lorens se otvorila i ispričala pojedinosti iz svog romantičnog života, o činjenici da je u ljubavi sa čuvenim rediteljem u čijem filmu "Majka" je ostvarila zapaženu ulogu, Darenom Arnofskim.

Par se zaljubio na snimanju istoimenog filma. "Imamo tu energiju. Imam je za njega, Ne znam šta on tačno oseća prema meni," rekla je iskreno trenutno najplaćenija glumica u Holivudu. "Ja obično ne padam na ljude koji su završili Harvard Univerzitet, zato što su obično dosadni i ne prođe više od dva minuta da nekako ne provuku to da su studirali tamo. On nije takav uopšte," izjavila je za magazin Vogue.

Dženifer je takođe opisala svog dečka kao "sjajnog oca" i "briljantan".

"Bila sam uglavnom u vezama u kojima se osećala zbunjeno. Sa njim nisam nikada zbunjena."

Lorens je takođe otvoreno govorila o narušavanju njene privatnosti kada su procurele njene fotografije na kojima je bila naga i to je nazvala seksualnim zločinom. "Osećala sam se užasno, tako dugo nisam mogla da se oslobodim tog groznog osećaja. Užasno je kada ti je tako narušena privatnost. I dalje se štrecenem kada me publicista pozove, uvek pomislim da se još nešto poput toga desilo," iskrena je glumica.

Dženifer Lorens o ukradenim golišavim fotografijama: Nemam zbog čega da se izvinjavam!Pogledajte trejler za njen novi film:

Krišom se preselila u luksuznu kuću: Ovde se baškari najpopularnija pevačica! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs