Raskoš

Krišom se preselila u luksuznu kuću: Ovde se baškari najpopularnija pevačica! (FOTO)

U elitnom kraju su i elitne komšije, pa će pevačica moći da pije jutarnju kafu sa svetskim zvezdama poput Kameron Dijaz i Dženifer Lorens
Enterijer
09:24h Autor:
Krišom se preselila u luksuznu kuću: Ovde se baškari najpopularnija pevačica! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pevačica Adel se krajem prethodne godine vratila na muzičku scenu, nakon duže pauze koju je napravila kako bi se posvetila porodici.

Iako je megahit Hello izdala u novembru, čitav album je proglašen za album godine i vinuo pevačicu u vrh popularnosti, gde je i bila pre povlačenja u medijsku ilegalu.

Kako sa svetskim uspehom dolaze i svetski honorari, 28-godišnja pevačica je svoj bankovni račun obogatila za desetine miliona dolara, pa je nedavno rešila da se počasti i novim domom, koji je kupila u najvećoj tajnosti.

Nova kuća porodice Obama: Raspametiće vas njena unutrašnjost! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ipak, inforomacije su procurele i sada javnost zna da se u luksuznoj vili u elitnom delu Los Anđelesa, vrednoj 9,5 miliona dolara, baškari upravo Adel.

Iako sama kuća spolja ne izgleda veličanstveno, pogled na dvorište obrisaće vam uspomenu na sam oblik građevine! Bazen sa tirkiznom vodom ušuškan u prelepo zelenilo pravi je raj za oči, a tu je i mali, prefinjeni letnjikovac, idealan za popodnevni odmor.

Za nju samo letnjikovac, za sve druge nedostižan san: Na prodaju Bijonsina luksuzna vikendica! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ni unutrašnjost kuće nije ništa manje luksuzna - svih 600 kvadrata na koliko se kuća prostire opremljeni su elegantnim nameštajem i skupim materijalima.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kuća raspolaže sa četiri prostrane spavaće sobe, šest kupatila, velikim salonom, bazenom i nepreglednim dvorištem. Kako je i red, u elitnom kraju su i elitne komšije, pa će Adel moći da pije jutarnju kafu sa svetskim zvezdama poput Kameron Dijaz i Dženifer Lorens.

Ne zna se koja je luksuznija: Ove kuće važe za najlepše na svetu! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs