Jednostavna, ali prelepa

Mesijeva skromna mlada: U ovoj haljini se udala za najbogatijeg fudbalera! (FOTO)

Sa oko 150 akreditovanih novinara i oko 400 pripadnika policije koji su obezbeđivali svečanost, Mesijeva svadba proglašena je svadbom veka
Vip priča
08:58h Autor:
Mesijeva skromna mlada: U ovoj haljini se udala za najbogatijeg fudbalera! (FOTO)
Foto: EPA / David Fernandez

Sinoć se u prostorijama luksuznog hotela u argentinskom gradu Rosario na večnu ljubav zakleo fudbaler Lionel Mesi (30), piše Stil.kurir.rs.

On i njegova dugogodišnja partnerka Antonela Rokuzo izgovorili su sudbonosno Da nakon nekoliko godina veze i dvoje dece.

Glamurozna svadba Jelisavete Orašanin: Parada lepote, osmeha i sreće! (FOTO)

Foto: EPA / David Fernandez
Foto: EPA / David Fernandez

Sa oko 150 akreditovanih novinara i oko 400 pripadnika policije koji su obezbeđivali svečanost, Mesijeva svadba proglašena je svadbom veka u južnoameričkim medijima.

Foto: EPA / David Fernandez
Foto: EPA / David Fernandez

U svečanoj sali bio je i crveni tepih, na kojem je poziralo više od 250 prijatelja, članova porodice i poznatih ličnosti, a na kraju i srećni mladenci.

Slavni sportista nije skidao osmeh sa lica dok je pravio prve bračne fotografije sa prelepom suprugom, koja je blistala u čipkanoj venčanici sirena kroja sa blagim dekolteom i prelepim svilenim šlepom, ukrašenim divnim, belim vezom.

Najbogatija žena na svetu oženila sina: Ovakav luksuz do sada niste videli! (FOTO)

Dok su se gosti okupljali u hotelu, mladenci su sleteli u Argentinu privatnim avionom, gde ih je dočekala velika grupa obožavalaca i znatiželjnih sugrađana, a isti prizor mogao se videti i ispred hotela.

Koliko Mesija njegov rodni grad Rosario voli, pokazuje i činjenica da je uoči venčanja urađen mural u njegovu čast.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako se još u 13. godini preselio u Barselonu, Lionel Mesi obožava svoj rodni Rosario, naročito zbog jedne činjenice - u njemu je odrastao sa svojom sadašnjom suprugom, u vreme kada nisu slutili da će se nekad venčati.

Antonela je rođaka Mesijevog najboljeg prijatelja iz detinjstva. Slavni sportista tada je bio veoma stidljiv, pa se sve više družio sa Antonelim bratom i odlazio kod njih, kako bi mogao da je viđa. Kada je završila školu, upisala je odontologiju, zatim socijalnu komunikaciju, i na kraju se presilila u Barselonu, gde je počela da živi sa Lionelom. Ubrzo su dobili prvo, zatim i drugo dete, pa je Antonela zapostavila studije i posvetila se porodici.

Melanija na venčanju kod prijatelja milionera: Mlada se pokajala što je pozvala! (FOTO)

Foto: EPA / David Fernandez
Foto: EPA / David Fernandez

Ne zna se tačno do kada su zajedno, ali šuška se da su u romansu uplovili 2007. godine, kada je Mesi došao u Rosario, kako bi utešio Antonelu, koja je bila slomljena zbog smrti prijatelja u tragičnoj saobraćajnoj nesreći. Iako ima više od četiri miliona pratilica na Instagramu, Antonela se drži podalje od medija i javnog života.

Svi koji je poznaju, kažu da je izuzetno skromna mlada žena, što se videlo i na venčanju - jednostavna haljina, diskretna šminka i prirodna, puštena kosa učinile su je divnom, jednostavnom damom.

Koliko košta prosečna srpska svadba: Organizovanje slavlja je ozbiljna investicija!

Foto: Fonet

Luksuzno venčanje Lionela i Antonele bilo je jedinstveno po još jednom detalju - Mesi je svim gostima zabranio da donose poklone i novac, već im je na pozivnici naglasio: Ako želite nešto da date, uplatite novac u moju humanitarnu fondaciju, odakle ću ga ja proslediti onima kojima je najpotrebniji.

Fudbaler široke ruke i dubokog džepa obezbedio je prenoćište za sve goste venčanja u luksuznom hotelu Pullman, gde noć košta minimum 125 dolara, uz garanciju potpune bezbednosti i diskrecije, jer će hotel, prema Mesijevoj želji, na dan i dan posle venčanja biti zatvoren za javnost.

Šuška se i da će novopečeni mladenci na nekoliko dana otputovati na medeni mesec. Izbor će pasti na neku od najskupljih egzotičnih destinacija, ali već sledeće nedelje, fudbaler će morati da se vrati treninzima i obavezama.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs