Ispovest

Ana Divac 15 godina pati od misteriozne bolesti: Lekari ne mogu da shvate šta mi je!

Lekari ne znaju šta mi je. Zato me nisu ni izlečili. Svako ima neku svoju muku, to je moja, rekla je supruga slavnog košarkaša
Vip priča
16:06h Autor:
Foto: Beta / Miloš Miškov

Snežana Ana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca, progovorila je o dugoj i mučnoj borbi sa misterioznom bolešću koja joj već godinama otežava život.

 

Snežana, koja je prošle nedelje sa suprugom obeležila deset godina od osnivanja svoje fondacije, otkrila je kad joj je bilo najteže u životu.

 

"Jedan od težih momenata je to što se nosim sa bolešću već 15 godina, koju tek sad nekako uspevam da regulišem", rekla je ona za "Puls" i dodala.

 

"Konkretno se ne zna. To je problem. Niko ne može da kaže konkretno šta je. Lekari ne znaju šta mi je. Zato me nisu ni izlečili. Svako ima neku svoju muku, to je moja... Ali sam shvatila jednu stvar, a to nekako uvek mora kroz neki bol, kroz neku muku našu. Što imate veći uspeh u životu, uz taj uspeh dolazi mnogo više problema i to nekako prati jedno drugo. S tim uspehom dobija se više neprijatelja, više negativne energije, ali to ne treba da vas zaustavi u onome što radite. Život je kratak, treba da se borimo i da ostavimo nešto lepo iza nas", zaključila je Snežana.

 

Ovo je ćerka Ane i Vlada Divca: Skromna i fina, ni nalik drugoj deci poznatih! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...