Uzdrmala fanove

Očajna Goca Tržan: Šta smo to uradili od svoje dece? (FOTO)

Zatrpali smo ih svime što požele i sad su nezainteresovani i potpuno otupeli. Ništa ne može da ih oduševi, ni zainteresuje, ni da im traje, napisala je pevačica
Celebrities
03:20h Autor:
Očajna Goca Tržan: Šta smo to uradili od svoje dece? (FOTO)
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Goca Tržan se u "Pinkovim zvezdicama" izvinila deci za zanemarivanje kad su im najviše potrebni. Pevačica je sada otišla korak dalje, te je na svom Instagram profilu napisala nešto što je iznenadilo veliki broj njenih pratilaca, piše Glossy.

"Razmišljam, imaju pune sobe igračaka, knjiga, tablete, telefone, playstation, kompjuter, hover board, i bicikl, tritinet, rolere, i nije ih sramota da kažu da im je dosadno! Šta smo to uradili od svoje dece? Zatrpali smo ih svime što požele i sad su nezainteresovani i potpuno otupeli. Ništa ne može da ih oduševi, ni zainteresuje, ni da im traje. I ništa im nije gore od oduzimanja telefona. Ni da ne idu na more, ni da ne idu u Rim, ni da ne pričamo sa njima, samo im ne oduzimajte telefon. Tužna sam. Jer sam mislila da smo im ipak mi važniji. Ali smo im dali spravicu da ćute dok jedu, da ćute i bulje u telefone dok smo u kafani, da ih zabavi dok kuvamo, da ćute dok mi pričamo... pa nije ni čudo što im ta prokleta sprava najviše znači. Toliko nas je puta zamenila. Zato, oprez... kad shvatite da vašoj deci vise ne znači to što ste tužni što bulje samo u telefone, setite se ovog post-a."

Goca je ovo razmišljanje podelila najviše zato što i sama ima ćerkicu, a i dosta vremena provodi sa decom pošto je već tri sezone stalni član žirija "Pinkovih zvezdica".

Goca Tržan oprostila mužu prevaru: Imam razumevanja, živi smo ljudi!

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on May 24, 2017 at 8:01am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs