Slavna Kejt Vinslet

Najveća trauma iz detinjstva: Glumica otkrila bolnu prošlost koju bi najradije zaboravila! (FOTO)

Preživljavala je pravu torturu
Vip priča
11:34h Autor:
Foto: AP / Chris Pizzello

Kejt Vinslet je otkrila da je tokom školskih dana doživljavala pravu torturu od svojih vršnjaka. Bolne detalje iz svoje prošlosti podelila je s 12 hiljada mladih ljudi na jednom humanitarnom događanju u Vembli Areni.

 

"Vršnjaci su me zlostavljali u školi, zvali su me moržem", rekla je Kejt.

 

Stariji muškarci joj zavlačili ruke pod haljinu: Slavnu glumicu zlostavljali na snimanju! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

41-godišnja glumica okupljenima je rekla da su je zadirkivali kada su saznali da želi da se bavi glumom. Bila je na "meti" zbog svog izgleda i jednom prilikom su je čak zaključali u školski ormarić.

 

"Nije baš bilo zgodno'', rekla je Kejt. "Čak su mi rekli da mogu da budem srećna u svojoj karijeri ako mi dodele ulogu debele devojke. Agenti znali da mi kažu: "Ti jednostavno nisi ono što mi tražimo". Čula sam to bezbroj puta", rekla je Kejt koja je, kaže, uspela da blokira svu tu negativnu energiju i dalje zadrži svoju strast prema glumi.

 

Foto: AP
Foto: AP

"Nisam htela da odustanem od svojih snova. Uzvratila sam udarac. Morala sam da ignorišem sve te negativne komentare. Morala sam da verujem u sebe i žestoko radim", kazala je Kejt.

 

Ponizio je pre 26 godina i nije mu to zaboravila: U inat njemu, postala svetska zvezda! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sav taj trud se na kraju isplatio kada je dobila glavnu ulogu u filmu "Titanik" pored Leonarda Di Kaprija. Život joj se od tog trenutka promenio na bolje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs