Neverovatno

Melanija Tramp javno osramoćena: Pravilo bontona koje se nikad ne krši! (VIDEO)

Mnogi su prokomentarisali da je ovaj potez još jedan u nizu dokaza da predsednik nema mnogo poštovanja za svoju prvu damu
Vip priča 20.02.2017. - 11:28h Autor: Stil
Foto: Reuters / Kevin Lamarque

Opšte je poznato da novi predsednik Amerike Donald Tramp ne može da se pohvali bogatim kavaljerskim bontonom, što smo u poslednje vreme više puta videli.

 

Zbog toga najviše ispašta njegova supruga Melanija Tramp, koja je poslednjih meseci, od kako su dospeli u žižu svetske javnosti, više puta istrpela situacije koje bi mnoge žene nazvale pravim poniženjem.

 

Poslednja u nizu ovih situacija dogodila se juče, kada su Donald i Melanija izlazili iz aviona.

 

Melanija Tramp u vatrenom izdanju: Kada je progovorila, Amerikanci ostali bez teksta! (FOTO)

 

Foto: Reuter/ Kevin Lamarque
Foto: Reuter/ Kevin Lamarque

Prilikom sletanja na Floridu, elegantna prva dama silazila je niz stepenice na visokim potepticama, dok je Donald hitro marširao ispred nje, umesto da joj kao džentlmen ponudi ruku i pomogne joj da siđe.

 

Čekao ih je automobil, pa se može pomisliti da Melanija i nije morala dugo da se muči, ali tu nije bio kraj - umesto da sačeka suprugu i otvori joj vrata automobila, Donald je seo na zadnje sedište džipa, zalupio vrata Melaniji ispred nosa, a prva dama je morala da obiđe autobil i uđe sa druge strane.

 

Mnogi su prokomentarisali da je ovaj potez još jedan u nizu dokaza da predsednik nema mnogo poštovanja za svoju prvu damu.

 

Bez reči, jedan gest je bio dovoljan: Melanija očitala bukvicu Donaldu Trampu pred svima!

 

Pogledajte:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...