Sledi svoj san

Anđelina Džoli ima viši cilj: Zbog ovoga izmišlja da Bred zlostavlja decu?!

Na putu do ostvarenja svog sna, koči je jedino to što trenutno ne može da odvede decu iz zemlje, sve dok ne dobije apsolutno starateljstvo
Vip priča
16:50h Autor:
Anđelina Džoli ima viši cilj: Zbog ovoga izmišlja da Bred zlostavlja decu?!
Foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli trenutno ima cilj kada je reč o tvrdnjama da je njen bivši suprug Bred Pit zlostavljao jedno ili više njihove dece - želi da se sa decom odseli u London, i tamo zauzme jednu od najjačih pozicija u Ujedinjenim Nacijama, rekli su izvori bliski holivudskim zvezdama za TMZ.

Ovaj portal preneo je da je nekoliko dobro upućenih izvora reklo da se Bred i Anđelina više od godinu dana pre rastanka nisu slagali, i da je ona sve vreme tražila povod da se razvede i prigrli svoj posao iz snova, sa sve šestoro dece.

Ona je svesna da će to biti nemoguće, osim ako zajedničko starateljstvo ne bude pod znakom pitanja, na Bredovu štetu.

Anđelina je Odeljenju za zaštitu dece i porodice u Los Anđeleszu prijavila da je Bred brutalno zlostavljao njihovog sina Medoksa u privatnom avionu, i još nekoliko situacija u kojima je decu doveo opasnost. Glumac to izričito poriče, a iako je policija pokrenula istragu, ubrzo ju je i okončala, jer nije bilo nikakvih dokaza da se bilo kakvo zlostavljanje dogodilo.

Bred Pit svakog jutra ide na infektivnu kliniku: Otkrivena velika tajna slavnog glumca!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Izvori tabloida TMZ otkrili su i da je Anđelinina prijava za zlostavljanje dece zapravo rezultat nagovora dve žene sa kojima je u kontaktu već godinu dana i koje joj daju savete u vezi njenog posla u Ujedinjenim Nacijama. Reč je o jednom članu Vestminsterske palate i jednom članu vlade Velike Britanije, naveo je tabloid.

Takođe, izvori su rekli da žene ubeđuju Anđelinu da može da postane novi generalni sekretar Ujedinjenih Nacija, ukoliko bude vukla prave poteze.

Holivudska glumica plaća vrtoglave cifre i jednoj i drugoj savetnici, a sada pokušavaju da joj objasne da je preseljenje u London korak bliže ostvarenju sna.

Koči je jedino to što trenutno ne može da odvede decu iz zemlje. Da bi joj zakon to dozvolio, prvo mora da dokaže bilo kakav vid nepodobnosti roditeljstva Breda Pita i uveri sud da deca sa njim ne bi bila bezbedna.

Sa druge strane, Anđelinin predstavnik za javnost poriče ovakve tvrdnje i kaže da je glumica trenutno fokusirana samo na zdravlje i dobrobit dece. On je dodao i da Anđelina želi da deca nastave da viđaju oca pod nadzorom terapeuta, kao i do sada.

Ipak, izvori tvrde da je jedina istina to da Anđelina ima više ciljeve. Činjenice iz tužbi su jasne - ona želi poptuno starateljstvo, a on zajedničko. Ipak, za sad se čini da glumica ima jako male šanse da decu odvede 10 hiljada kilometara dalje od oca.

Anđelina i Bred su opsednuti otmicom dece: Telohranitelj otkrio prljave tajne slavne porodice!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs