Tuga

Sećanje na jednu od najlepših Srpkinja: Ksenija Pajčin bi danas napunila 39 godina

Pevačica bi danas napunila 39 godina da je dečko Filip Kapisoda nije ubio 2010. godine
Vip priča
23:08h Autor:
Sećanje na jednu od najlepših Srpkinja: Ksenija Pajčin bi danas napunila 39 godina
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Da nije tragično okončala život, Ksenija Pajčin bi danas napunila 39 godina. Fatalnu lepoticu, kako su je mnogi nazivali, pre šest i po godina ubio je njen dečko, crnogorski maneken FIlip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Prijatelji i rodbina pokojne pevačice ostali su dosledni tome da ne daju izjave za medije. Jedini koji je pristao da kaže nekoliko reči o Kseniji jeste Danijel Alibabić, koji joj je na današnji dan posvetio pesmu.

"Ksenija i ja smo se upoznali pre 12 godina. Kada sam je prvi put video, imao sam osećaj da je poznajem ceo život. U kontaktu sam s njenom majkom Ljubicom, bakom Marom i veoma mi je drago što gajimo jedan lep odnos. Pre godinu dana pozvao me je Ksenijin ujak Bata i rekao da on i Ljubica imaju želju da snimim spot za pesmu koju sam pre četiri godine posvetio Kseniji. Spot je danas izašao, reči su suvišne, emocija je preovladala. Mislim da je i Ksenija gore srećna kad vidi koliko je volimo i što nećemo dozvoliti da ode u zaborav", rekao je crnogorski pevač za Kurir.

Ksenija Pajčin rođena je u 1977. Objavila je tri CD i jednu kompilaciju hitova.

Životna priča Ksenije Pajčin: Burne veze, skandali i lepota koja ju je koštala života

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs