Porodična lepota

Mia Pajčin osvaja estradu: Ovako izgleda sestra pokojne Ksenije (FOTO)

Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju, kaže Mia
Vip priča
02:22h Autor:
Mia Pajčin osvaja estradu: Ovako izgleda sestra pokojne Ksenije (FOTO)
Foto: Facebook / Mia Pajčin

Sestra pokojne Ksenije Pajčin, koju je pre četiri godine ubio maneken Filip Kapisoda, a zatim izvršio samoubistvo, krenula je da osvaja estradu.

Životna priča Ksenije Pajčin: Burne veze, skandali i lepota koja ju je koštala života

Mia Pajčin glumi u spotu Ilije Mihailovića za pesmu „Lako je“. Ona za Kurir kaže da nastavlja tamo gde je njena sestra stala i priznaje da je nekad obuzme strah da ne završi kao Ksenija.

"Ksenija će zauvek biti u mom srcu. Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa", priča Mia Pajčin.

Upoznajte Maju, mlađu sestru Ane Kokić: Atraktivnost im je u porodici! (FOTO)

Ne krije tugu dok priča o sestri.

"Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove", kaže Ksenijina sestra po ocu.

<\/div>

Dodaje da je u kontaktu s Ksenijinom majkom Ljubicom, kao i da je iz porodice Kapisoda niko posle tragedije nije nazvao.

"Povremeno se čujem s njenom majkom Ljubicom. U dobrim smo odnosima. Šta da vam kažem... Ona je veoma usamljena žena jer je izgubila najvrednije biće u životu. Često se viđa s Ksenijinim drugaricama i na taj način se trudi da se uteši. Porodica Kapisoda nikad me nije pozvala", zaključuje Mia.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs