Životna priča

Glumica (48) doživela najveće strahote koje mogu zadesiti živo biće: Holivud šokiran! (FOTO)

Lepo lice krilo strašnu tajnu. Sve strahote ovog sveta desile su se baš njoj
Vip priča 20.11.2016. - 22:12h Autor: 24sata.hr
Foto: Profimedia

Američka glumica, koja se proslavila holivudskim hitovima "Kolekcionar" i "Dvostruka opasnost", početkom godine postala je UN-ova ambasadorka dobre volje. Ipak, iza lepog lica, uspešne karijere i političkog angažmana krije se jedna sasvim druga osoba koja je u životu prošla pravi pakao.

 

Ešli Džad (48) je 2011. godine objavila knjigu o svom životu naziva "All That Is Bitter and Sweet", a u njoj je otkrila kako je više puta bila žrtva seksualnog nasilja. Zlostavljao ju je stariji čovek dok je bila dete, silovana je kao tinejdžerka, a bila je i žrtva seksualnog nasilja od strane rođaka čijeg se imena prisetila tek nakon psihoterapije.
Glumičini roditelji razveli su se kada je imala samo četiri godine, a već u dobi od sedam  postala je depresivna. Ubrzo je po prvi put postala žrtva zlostavljanja, a kada je za isto ispričala svojim bližnjima, niko joj nije verovao.

 

Od malena je bila izložena seksualnim eskapadama svoje majke Naomi, kao i njenim fizičkim obračunima s brojnim partnerima. Naomi je imala i pištolj pa se Ešli s oružjem igrala od malih nogu, a čak se i oprobala u ruskom ruletu. Do svoje osamnaeste godine promenila je čak trinaest škola pa se osećala nepoželjno i nevoljeno.

 

Alfred Hičkok joj uništio život: Pratio je i zlostavljao, dok je Holivud ćutao! (FOTO)

 

A photo posted by Ashley Judd (@ashley_judd) on Jul 29, 2016 at 7:27am PDT

 

U srednjoj školi pobedila je na manekenskom takmičenju gde je osvojila dvomesečni ugovor za rad u Japanu. Ponadala se da će je ta prilika izvući iz bede i omogućiti novi početak. Međutim, za vreme putovanja bila je izložena nemoralnim ponudama menadžera zaduženog za organizaciju, a jedan maneken ju je pokušao naterati na oralni seks.

 

Ešli je uprkos svim poteškoćama odlučila da krene dalje, a jedan od njenih prioriteta bilo je obrazovanje. Diplomirala je na Univerzitetu u Kentakiju, pa se preselila u Holivud gde je ostvarila zavidnu karijeru.

 

Ožiljke je godinama skrivala od javnosti, a tek je na nagovor tadašnjeg supruga Darija Frančitija odlučila razotkriti svoju strašnu prošlost i na taj način rešiti se boli koja ju je izjedao od ranog detinjstva.

 

Htela sam da umrem, desila mi se najgora stvar: Sve patnje legendarne Kristl iz Dinastije! (FOTO)

 

A photo posted by Ashley Judd (@ashley_judd) on May 19, 2016 at 9:49am PDT

 

U knjizi je napisala i kako ju je sestra Vinona motivisala da se prijavi na rehabilitaciju zbog prejedanja. Tamo se suočila sa svim bolnim sećanjima iz života.

 

"Preživela sam seksualno zlostavljanje, silovanje i incest. Blagoslovljena sam jer su mi 2006. osoba koje su proživele isto pomogle u oporavku… Leto 1984. je bilo bolno. Jedna me odrasla osoba dva puta silovala, dok me druga odrasla osoba neprestano zlostavljala, a jedan je muškarac pritom sve posmatrao (sada znam da je to bilo zato jer mu je bio potreban svedok, neko ko će potkopati moju izjavu u slučaju da odlučim sve prijaviti)…", napisala je svojevremeno na društvenim mrežama.

 

Ešli tvrdi da i dalje pati od depresije i objašnjava da je odlučila da potraži pomoć u rehabilitacijskom centru u Teksasu. Terapije su joj pomogle da dođe do potisnutih sećanja na incest u detinjstvu, iako nije napisala koji ju je član porodice zlostavljao.

 

Muškarci je obožavali, ženama bila uzor: Glumicu uništili alkohol i šizofrenija! (FOTO, VIDEO)

 

A photo posted by Ashley Judd (@ashley_judd) on Jan 16, 2016 at 1:52pm PST

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs