Proslava 1. rođendana

Nisam znala da sam rodila superbebu: Dirljive reči poznate mame nakon teške borbe za život!

Na današnji dan pre godinu dana, rodilo se moje pače. Tada sam mislila da je previše mala da bi izdržala sve što ju je čekalo da bi bila prava beba, napisala je Aleksandra
Vip priča
15:08h Autor:
Nisam znala da sam rodila superbebu: Dirljive reči poznate mame nakon teške borbe za život!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Bojan Vasković iz Leksington benda i njegova supruga Aleksandra pre godinu dana postali su roditelji devojčice.

Oni danas proslavljaju prvi rođendan svoje naslednice, a supruga poznatog pevača osvrnula se na težak period kroz koji je njena porodica prošla od samog rođenja bebe Anđeline.

Aleksandra je na društvenoj mreži Instagram objavila tekst u čast svoje mezimice, a ono što je posebno dirnulo njene pratioce bile su nežne reči koje je ova srećna majka uputila.

"Na današnji dan pre godinu dana, rodilo se moje pače. Tada sam mislila da je previše mala da bi izdržala sve što ju je čekalo da bi bila prava beba. Ali, ja tada nisam znala da sam rodila superbebu koja, ne samo da nije mala, nego je veći borac i heroj nego što ću ja ikada biti! Meni ostaje samo da verujem u nju i da budem najponosnija mama na svetu! Srećan ti rođendan, ljubavi majkina!", napisala je Aleksandra.

Naime, ćerkica srećnog para rođena je prevremeno, ali je, na veliku radost svoje porodice, izašla još jača iz teške borbe koju je vodila na samom početku života.

Majka koja je pljunula na današnji način vaspitanja dece: Ja sam tebe rodila, ne ti mene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs