Ko bi rekao?

Iznenađujuće: Slavne ličnosti koje su blizanci (FOTO)

Među poznatim ličnostima mnogo je onih koje su delile majčinu utrobu, a među njima su i Skarlet Johanson, Vin Dizel, Žizel Bundšen, Ašton Kučer i još nekoliko njih
Vip priča
23:40h Autor:
Iznenađujuće: Slavne ličnosti koje su blizanci (FOTO)
Foto: AP

Kada nam neko osvoji srce dobrim ulogama, lepim glasom ili stasom pomislimo kako bi bilo sjajno da ima brata blizanca ili bliznakinju. Mnogi će se možda obradovati, ali definitivno iznenaditi listom poznatih blizanaca i bliznakinja.

Ašton i Mihael Kučer (Ashton i Michael Kutcher)

Ašton Kučer ima brata blizanca Mihaela, kome je još kao malom dečaku dijagnostifikovana cerebralna paraliza i sa 13 godina je imao transplataciju srca. Prema njegovima rečima, Ašton je uvek bio uz njega i njegov uspeh u glumačkoj karijeri mu je bio podstrek više da se bori u životu, pa je odlučio da pomaže ljudima.

Skarlet i Hanter Johanson (Scarlett i Hunter Johansson)

Glumica Skarlet Johanson ima 3 minuta mlađeg brata blizanca, Hantera, koji se za razliku od sestre, oprobao u političkim vodama, što mu je, kako se čini, i te kako pošlo za rukom. Naime, bio je savetnik u političkoj kampanji Baraka Obame. Na filmskom platnu sa svojom sestrom našao se u filmu Manny & Lo.

Žizel i Patrisija Bundšen (Gisele i Patricia Bundchen)

Iako ne tako poznata kao njena sestra bliznakinja Viktorijin anđeo Žizel Bundšen, Patrisija je podjednako lepa i atraktivna. Pati, koja je rođena samo 7 minuta posle Žizel, takođe se oprobala u modelingu, ali je sad menadžer svoje sestre bliznakinje. Brazilska lepotica, koja ukupno ima 5 sestara, kao mala bila je ljubomorna na izgled svoje sestre bliznakinje smatrajući je „više seksi“ od nje same.

Vin Dizel (Vin Diesel) i Pol Vinsent (Paul Vincent)

Čedrdesetpetogodišnji Vin Dizel ima brata blizanca, Pola Vinsenta. Obojica su pronašli svoje mesto u filmskoj industriji - Vin kao glumac, a Pol kao montažer. Da li će ikada raditi zajedno na nekom projektu, ostaje da vidimo.

Aron i Šon Ašmor (Aaron i Shawn Ashmore)

Aron i Šon su 33-godišnja braća, obojica su glumci. Šon je poznat po ulogama u filmovima „Animorphs“ i „X-Men“, dok je Aronu pripala uloga u „Smallwill“ i „Warehouse 13“. Kao što se da primetiti, njih dvojica i te kako liče.

Ejmi En i Keti En Dafi (Aimee Ann i Katy Ann Dufy)

Pevačica Dafi, koja je široj javnosi možda i najpoznatija po pesmi Mercy, ima bliznakinju Keti En. Ima i stariju sestru Keli (Kelly), o kojima neretko u svojim pesmama piše. Sjajnim glasom i nadahnjujućim pesmama o ljubavi, osvojila je mnoga srca širom sveta.

Elvis i Džesi Prisli (Elvis i Jesse Presley)

Pop ikona Elvis Prisli, čuveni "Kralj" imao je identičnog brata blizanca, Džesija. Nažalost, Džesi je izašao majčinog stomaka 35 minuta pre njega kao mrtvorođena beba. Elvis Prisli zahvaljujući svom imresivnom glasu i još impresivnijim scenskim nastupima, pa čak i sada, godinama nakon smrti, još uvek živ među brojnom publikom.

Ešli i Meri Kejt Olsen (Ashly i Mary-Kate Olsen)

Možda i najpoznatije bliznakinje u svetu slavnih, svakako su glumice i modne dizajnerke Ešli i Meri-Kejt Olsen. Rođene su 1986. godine u Kaliforniji. Glumačku karijeru otpočele su još kao bebe od devet meseci, igrajući Mišel Taner u TV seriji Puna kuća (Full House). Dizajnirale su liniju odeće za devojke od 4 do 14 godina, koja je nazvana Mary-Kate and Ashly, a sada su vlsnice prestižne robne marke The Row. Danas važe za neke od najimućnijih sestara sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs