Uživaju zajedno

Đokovići ponovo na okupu: Jelena stavila tačku na zlobne komentare o njenom braku (VIDEO)

Ogovaranja i komentari došli su do nagađanja da bračni par Đoković ima problema, a neki su zajedljivo iznosili mišljenje da su Jelena i Novak pred razvodom
Vip priča
21:02h Autor:
Đokovići ponovo na okupu: Jelena stavila tačku na zlobne komentare o njenom braku (VIDEO)
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Jelena Đoković proteklih dana bila je na putovanju po Ekvadoru, odakle je svoje pratioce na Instagramu redovno obaveštavala o svom kretanju i prelepim trenucima koje je ovekovečila okom kamere.

Međutim, mnogi su joj zamerili to što je na put otišla sama, a ispod fotografija nizali su se komentari kakva je ona to žena i majka koja ostavlja sina i supruga same, a odlazi da uživa po svetu.

Jelena Đoković, žena sa vizijom: Izjava zbog koje je Srbija još više voli! (VIDEO)

Ogovaranja i komentari došli su do nagađanja da bračni par ima problema, a mnogi su zajedljivo iznosili mišljenje da su Jelena i Novak Đoković pred razvodom, koristeći činjenicu što teniser na mečevima ne nosi burmu, kako je ne bi izgubio ili oštetio.

Ali, Jelena se vratila sa Ekvadora, a jedna od prvih stvari koje je uradila bila je poseta koncertu u društvu supruga.

Ona je snimila jedan deo nastupa i objavila na Instagramu, a u videu se jasno vidi odlična atmosfera i raspoloženi Novak, koji tapše muzičaru.

Metoda telesnog sata: Ovo je formula za zdravlje i uspeh Novaka Đokovića!

Još jedan detalj koji je svima upao u oči bila je i burma koja je blještala na ruci tenisera, čime je konačno stavljena tačka na ružne glasine i komentare o neslaganju i razvodu jednog od najomiljenihih parova sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs