Slava ga upropastila

Nekada gutao knjige, sada samo alkohol: Životna drama slavnog glumca! (FOTO)

Započne kao sasvim uobičajen nagon, a onda samo eskalira. Promenim se kad sam pijan, jedan sam od onih koji pod uticajem alkohola postanu druga osoba, otkrio je Danijel Redklif, poznatiji kao Hari Poter
Vip priča
13:46h Autor:
Nekada gutao knjige, sada samo alkohol: Životna drama slavnog glumca! (FOTO)
Foto: Profimedia

Danijel Redklif je o problemima s alkoholom progovorio još pre gotovo dve godine kada je priznao da je i tokom snimanja filmova o čarobnjaku Hariju Poteru uglavnom bio pijan. Glumac trenutno snima film "Swiss Army Man" zbog kojeg je morao drastično da promeni izgled.

Zbog posebnog režima ishrane izgleda iscrpljeno, a njegov dnevni unos se sastoji od obroka koji uključuje piletinu, proteinske pločice, kafu i cigarete. A sve kako bi što bolje odigrao lik koji tumači. Ali ovo stanje nije ništa naspram onog kada se borio sa zavisnošću od alkohola, piše Telegraph.

Pevačica na ivici nervnog sloma: Stalno se opija, zbog smrti supruga na lekovima! (VIDEO)

Foto: AP / Joyce Kim
Foto: AP / Joyce Kim

"Ne mogu vam reći kakav sam kad sam pijan jer se ne sećam, ali pretpostavljam da sam zabavan sve dok sam pri svesti. A onda se setim svega što sam prošao i znam da ne želim da se probudim ujutru i da na mobilnom telefonu pročitam 20 poruka, a da gotovo svaka glasi isto: 'Čoveče, gde si?' ili 'Jesi li ok' ", prisetio se Danijel.

Kako je dodao, nije neuobičajeno biti pijan u dvadesetim godinama, ali on ipak priznaje da je preterivao.

"Započne kao sasvim uobičajen nagon, a onda samo eskalira. Promenim se kad sam pijan, jedan sam od onih koji pod uticajem alkohola postanu druga osoba. U svakome postoji nešto što kad pije privlači haos, kod mene je to prešlo svaku granicu", prisetio se.

Tragična sudbina, osude i podsmevanja: Živela u bolesti, preminula u 27. godini! (FOTO, VIDEO)

Čini se da su njegovi problemi s čašicom više i veći nego što je to prvobitno izgledalo.

"Iz dana u dan trudim se da ostanem trezan i pri sebi", objasnio je Danijel.

Protiv poriva za alkoholom bori se čitanjem knjiga i šetnjama koje ponekad traju i po pet sati.

"U tinejdžerskim godinama sam gutao knjige, a kad sam se odao alkoholu, prošla me i potreba za čitanjem. Ali sad sam vratio tu naviku", ispričao je glumac.

Zahvaljujući majci ostao je priseban kad su finansije u pitanju, pa tako poseduje tri nekretnine na Menhetnu - kuću vrednu četiri miliona funti, stan od šest miliona funti koji iznajmljuje i 3,5 miliona funti vredan stan u kojem živi s devojkom. Bogatstvo glumca procenjuje se na 74 miliona funti (preko 86 miliona evra).

Alkohol, žene, tuče: Razuzdani život Hemfrija Bogarta! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs