Životna priča

Zaveo maloletnicu, tragično izgubio dvoje dece: Bizaran život slavnog pevača! (FOTO)

Bivša žena pevača Princa iznela je neke neverovatne detalje iz njihovog života. Voleću ga zauvek, navela je ona
Vip priča
16:30h Autor:
Zaveo maloletnicu, tragično izgubio dvoje dece: Bizaran život slavnog pevača! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ona je bila prelepa trbušna plesačica i imala je samo 16 godina. On je bio multimilionerska pop zvezda, sa svoje 32 godine duplo stariji od nje.

Četvorogodišnja ljubavna afera između Prinsa i Maita Grcia kulminirala je ekstravagantnim brakom, neverovatnim životnim stilom i tragičnim gubitkom dvoje dece, piše mirror.co.uk.

Maita je u jednom intervju navela da su fanovi ti koji su nju upropastili i da nikad nije mogla naći ljubav za ceo život. U razgovoru sa britanskim novinarima, Maita je odala neke veoma fascinantne podatke o planetarno popularnom pevaču.

"Kad smo se upoznali, bila sam devica i nikada pre toga nisam bila u vezi", otkrila je ona.

"Uvek sam bila veoma fokusirana plesačica i veoma zaštićena. Princ je bio moja prva zaljubljenost, prva ljubav, ali se nismo upuštali u ozbiljne stvari dok nisam napunila 18 godina. Bio je pun poštovanja i veom strpljiv.

Sećam se našeg prvog poljupca, tada sam pomislila: "O Bože, ovo se ne dešava!"

Sećam se da je bilo malo čudno. Ceo moj život sa njim je bio nestvaran, pokazao mi je neverovatne stvari i upoznao me sa predivnim ljudima," navela je Maita za britanske novine.

Umro Princ: Iznenadni odlazak legendarnog pevača!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prins je takođe bio pun hvale prema Maiti, njoj je posvetio pesmu "The Most Beautiful Girl In The World".

"Sve pesme je pisao za mene, i to je bilo teško nadjačati. Posle njega sam se zabavljala sa nekolio muškaraca, muzičara, koji su pokušavali da mi napišu pesme, ali ja bih ih odmah sasekla rečima: "Ne pokušavajte! Ne možete se takmičiti sa njim!" seća se Maita.

"Ali sada se na smrt plašim, jer je moja prva veza bila najbizarnija na svetu i posle nje više nisam normalna. Razmazio me, ali i uplašio za ceo život."

Princ i Maita su se upoznali u bekstejdžu tokom jednog od pevačevih nastupa, gde je njemu pokazan Maitin videu u kojem pleše trbušni ples. Nakon toga su se razdvojili na dve godine, vremenom su se čuli telefonom, a onda se Maita pridružila Prinsu kao deo njegove ekipe i postala je veliki deo njegovog života.

Venčali su se na Valentinovo 1996. godine, u Princovoj kući u gradiću Mineapolis.

Ima milione u banci, fanove širom sveta, a nema jedino što želi: Gorka sudbina slavnog glumca!

Foto: Profimedia, Maita Garcia danas
Foto: Profimedia, Maita Garcia danas

Bele golubice su se vinule u nebo onog momenta dok je par izgovarao zavete. Maita, tada dvadeset dvogodišnjakinja, ostala je u drugom stanju u prvim danima braka, ali njihov san Boj Džordž je umro samo nedelju dana nakon rođenja, usled retke bolesti lobanje.

Nedugo zatim Maita je opet ostala u drugom stanju ali je imala spontani pobačaj, koji je skoro uništio ovaj ucveljeni par.

"Gubitak dve bebe je najstrašnije iskustvo u životu... uticalo je na mene emocionalno, psihički i na svaki drugi način. Trebalo mi je punih 15 godina da se oporavim, ali i dan danas meni nedostaje moj sin.

Verujem da par koji preživi gubitak deteta može ili da ojača ili da se raziđe. Za mene je bilo veoma, veoma teško da krenem napred, a za nas kao par - pa, to nas je slomilo," ispričala je Maita.

Ogromna bizarnost prati dane nakon gubitka druge bebe. Naime, Prins i Maita su se pojavili kod Opre i pretvarali se da je njihovo dete još živo. Kasnije su naveli da se tada sa smrću nisu mogli nikako izboriti pa su je negirali.

"Morali smo da pokažemo ljudima da smo jaki, da imamo nadu, i da ćemo pokušati ponovo. Ali nisam mogla da pričam sa ljudima tih dana. Bila sam psihički uništena. Kada imate pobačaj vaše celo telo vrtišti: "Zašto ne mogu da osetim bebu?" i te stvari sam morala da prođem. Svaki dan je bila borba čak i za obično disanje," rekla je Maita.

Par se razveo 2000. godine, a Maita je još tada navela: "Uvek ću ga voleti. On je bio otac moje dece".

Danas su svetski mediji preneli tužnu vest, Princ je preminuo u 57. godini. Razlog njegove smrti još nije poznat.

Slepo zaljubljena u pogrešnog: Brak iz interesa, poniženja, noći pune strasti!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs