Divna ljubavna priča

Slavni fudbaler odoleo starletama: Ženi se najskromnijom devojkom koja radi u butiku! (FOTO)

Lepa partnerka Morgana Šnajderlina, koja radi u butiku, je rekla "da", a britanski mediji oduševljeni su ovom ljubavlju i činjenicom da Šnajderlina nije zavela neka od brojnih starleta
Vip priča 03.04.2016. - 15:17h Autor: Story.rs
Foto: Instagram / Schneiderlinmo4

Engleski mediji prenose lepu ljubavnu priču fudbalera Mančester junajteda Morgana Šnajderlina s Kamil Sold, lepoticom koja radi u butiku, piše Story.rs.

 

Morgan je uspeo da odoli manekenkama, pevačicama, glumicama i starletama i zasljubio se u dvadesetjednogodišnju Kamil. Kako prenosi Daily Mail, dok je fudbaler Mančester junajteda godišnje zarađivao oko pet miliona funti, njegova verenica je u prodavnici sportske opreme imala godišnju platu od 15 hiljada funti.

 

Ćerka milionerka, a ona radi na ulici: Majka Natalije Vodijanove neće da je drugi izdržavaju!

 


 

Šnajderlin i Soldova su u vezi od prošle godine, a fudbaler je zaprosio Kamil dok je odsustvovao s međunarodnih prijateljskih utakmica reprezentacije Francuske. On je odveo Kamil na francusko primorje, gde ju je iznenadio prosidbom. Njegova lepa partnerka je pristala, a britanski mediji oduševljeni su ovom ljubavlju i činjenicom da Šnajderlina nije zavela neka od brojnih starleta.

 

Lepa Kamil je, inače, pre nekoliko godina učestvovala u francuskom Survajveru.

 

Snimao Merilin Monro i šokirao se: Nisam mogao da verujem kako živi! (FOTO)

 

 

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs