Ostvaruje svoje snove

Gluv od rođenja, odrastao bez oca: Teška životna priča seksi manekena za kojim žene lude! (FOTO)

Rođen u Njujorku, 26-godišnji Najl je gluv od rođenja, baš kao i njegova majka koja je samostalno odgajala Najla i njegovu braću, koji su takođe gluvi
Vip priča
13:34h
Gluv od rođenja, odrastao bez oca: Teška životna priča seksi manekena za kojim žene lude! (FOTO)
Foto: Facebook / NyleDiMarco

Slavna voditeljka, producentkinja i manekenka Tajra Benks u svom šou programu "America's Next Top Model" svake sezone trudi se da dokaže da lepota leži u različitosti i da ohrabri netipične modele da pronađu samopouzdanje i svoje mesto u modnoj industriji.

Ismevali je i vređali celog života zbog bolesti: Muškarci sada lude za njom! (FOTO)

Nakon Šantel Vini, manekenke s retkim kožnim oboljenjem koja je nakon ovog šoua postigla zavidan uspeh u modnom svetu, prijatno iznenađenje ove sezone bio je Najl DiMarko, mladić koji je odmah osvojio žiri, ali i publiku.

Rođen u Njujorku, 26-godišnji Najl je gluv od rođenja, baš kao i njegova majka koja je samostalno odgajala Najla i njegovu braću, koji su takođe gluvi.

Ti izazovi upornom Najlu nisu predstavljali prepreku u odluci da postane model i glumac, pa je tako stigao u šou "ANTM" koji je svakako odlična odskočna daska.

Najbolja osveta: Maltretirali je zbog izgleda, kada je ozdravila, postala je misica! (FOTO)

<\/div>

Na setu se Najl snalazio uz pomoć prevodioca, a u kući (u kojoj su smešteni učesnici takmičenja "America's Next Top Model") je s ostalim modelima komunicirao uz pomoć pametnog telefona.

Rekli joj da je predebela: Svima u inat postala top model! (FOTO)

<\/div>

Upravo zahvaljujući simpatičnoj ličnosti, dobroj komunikaciji s fotografima, izbegavanju drame i ozbiljnom pristupu zadacima, isprva sramežljivi Najl već nakon nekoliko epizoda postao je opaka konkurencija ostalim takmičarima.

<\/div>

Na samom kraju je prešišao konkurenciju i postao prvi gluvi maneken koji je osvojio ovu titulu.

Ceo svet očaran ovom manekenkom: Pogodite zašto! (FOTO)

<\/div>

Kako je izjavio nakon pobede, uspeh je odlučio da posveti svojoj porodici i zajednici gluvih osoba i nada se da će uz pomoć ove emisije pomoći drugima da se osnaže i krenu da ostvaruju svoje snove. Sigurni smo da će već sledeće sezone pronaći svoje mesto u brojnim modnim kampanjama.

Nesrećna od rođenja, odbačena od roditelja: Životna priča žene bez nogu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs