Prevarili medije

Detalji svadbe Severine i Igora: Mlada preplakala ceremoniju!

Mlada je nosila dugu, belu venčanicu, a mladoženja elegantno odelo i leptir-mašnu
Vip priča
20:00h
Detalji svadbe Severine i Igora: Mlada preplakala ceremoniju!
Foto: Story

Vrlo je moguće da bi i vas zavarala zanimljiva fotografija koju je pevačica Severina Vučković objavila na svom Instagram profilu.

Međutim, svi koji su pomislili da to najavljuje novembarsku svadbu, pogrešili su jer su Severina i Igor Kojić izgovorili svoje sudbonosno "da" upravo 25. septembra i to na tajnom venčanju u Istri.

Kako pišu hrvatski mediji, daleko od bliceva i reflektora, Seve i sin poznatog pevača Dragana Kojića Kebe, venčali su se pred sveštenikom iz Bala.

Kraljica hrvatske estrade, kako javlja "Glas Istre", udala se za Kojića u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti.

Skandal, Seve letela iz sudnice: Evo kako su bivši supružnici divljali jedno na drugo!

Iako je Severina na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju s tekstom "Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grehota... 22. 11.", a mediji su nagađali o datumu i mestu njezina venčanja, par je odlučio da se venča baš juče u Balama. Tu vest je potvrdilo više različitih izvora iz Bala, kao i oni veoma bliski Severini, piše hrvatski list, a prenosi "Alo".

Svatova je bili malo, a među su bili Severinin sin Aleksandar i mama Kata, kumovi Andrea Čermak iz Zagreba i Boris Đikanović iz Beograda.

Srećni je par, daleko od očiju javnosti, fotoreportera i novinara oko 12.30 sati venčao baljanski župnik Aleksandar Vujisić. Mlada je nosila dugu, belu venčanicu, a mladoženja elegantno odelo i leptir-mašnu.

Kako otkrivaju izvori iz Bala, Seve je kompletnu ceremoniju proplakala od sreće!

Crkva je posle podne podne bila lepo ukrašena, a posle16 sati kompletno uređena, očišćena i zaključana. Gužva se, uključujući parkirane automobile i telohranitelje, mogla videti ispred vile "Lav", koja je, takođe, ostala zatvorena za sve znatiželjnike.

Šta će reći Igor: Severina u zagrljaju svetske zvezde (FOTO)

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs