Vesti

Skandal, Seve letela iz sudnice: Evo kako su bivši supružnici divljali jedno na drugo!

Bitka za starateljstvo poprimila je nove razmere, a teško da će se njih dvoje ikada više pomiriti
Vesti
05:04h Autor:
Skandal, Seve letela iz sudnice: Evo kako su bivši supružnici divljali jedno na drugo!
Foto: Kurir / Dado Đilas

Poslednji put bivši supružnici susreli su se na zagrebačkom Opštinskom sudu pre dve godine kad je započela bitka za starateljstvo.

Milan Popović (49) sad traži da sin Aleksandar (3) živi sa njim, a Severina Vučković ( 43 ) podnela je zahtev za privremenu meru kojom bi bez dopuštenja oca ponovo sina upisala u vrtić.

Zbog Milanove tužbe Severina je Aleksandra morala da ispiše iz privatnog vrtića, u koji je krenuo. Na raspravu koja je bila zakazana juče u 9 sati srpski milijarder stigao je 40 minuta ranije. U kafiću iza suda popio je brzinsku kafu sa advokatima Natašom Pečarević i Milanom Ivom Farčić te uznemireno čekao na hodniku poziv sudije.

Isidora Bjelica prepuštena božjoj volji: Prekinula lečenje jer nema više para!

Foto: Kurir / Dado Đilas
Foto: Kurir / Dado Đilas

Pevačica je u pratnji advokata Darija Budimira na hodniku suda dogovarala strategiju iskaza prema savetima advokatice Višnje Drneški-Lasan. Na samom početku rasprave, kako saznajemo, rasplamsale su se strasti u sudnici. Sudija je smirivala Severininu advokaticu koja je govorila da je za Aleksandra najbolje da ostane da živi sa majkom i nastavi da ide u vrtić na Kaptolu.

Vrtić ima bazen, park, slanu sobu, a deca u njemu uče engleski jezik. Milan zahteva da on bira koji će vrtić dečak pohađati.Četrdesetak minuta nakon početka rasprave splitska pevačica je izašla sa ispitivanja. Prema pisanju Večernjeg lista, zbog neprimerenog ponašanja izbacili su je iz sudnice. Potražila je sudsku činovnicu, koja ju je dopratila do kancelarije u kojem su sudske savetnice.

"Cure, pogledajte, došla nam je zvezda", komentarisale su zaposlene, a iz sobe se čulo kikotanje. Nedugo zatim završilo je ispitivanje pa su zaposlene provirivale da li je i Milan otišao. Kad se Severina uverila da je "vazduh čist", izjurila je iz zgrade suda, pred kojom su je čekali njeni advokati.

Tužna slika iz života Miroslava Ilića: Za ovim mnogo žali!

Foto: Fonet
Foto: Fonet

S obzirom na to da je Popović seo u kafić iza zagrebačke Palate pravde ", Seve je produžila na kafu do drugog kafića. Severinini prijatelji ogorčeni su na Popovića jer, tvrde, ove godine šest meseci nije video Aleksandra.

Rekli su da je počeo da ga viđa kad je Severina objavila da je u vezi sa Igorom Kojićem (28). "Kad se sastajao sa raznim komadima u Esplanadi, nije ni pitao za njega. Aleksandra je trebao voditi na zimovanje, ali on se jednostavno nije pojavio", rekli su prijatelji pevačice.

Dodaju da se Milan na tužbu protiv Severine odlučio nakon što ga je Centar za socijalnu sigurnost Maksimir prijavio policiji za psihičko uznemiravanje pevačice i Aleksandra. "Popović je izjavljivao da ne zna kako će sinu objasniti da mu mama ima pornić. Pa kakav je to otac", pitaju se Severinini bližnji.

Dubravki Mijatović pozlilo: Otišla da poseti Madžgalja, evo šta je zatekla!

Ovo nije prvi put da ga bliski prijatelji bivše žene optužuju da sina ne viđa redovno. Pre tri godine, kad su pevačica i milijarder prekinuli, više od tri meseca nije video dečaka. Tad je Splićanka krstila Aleksandra u Rijeci i zvala ga na krštenje, no Milan se nije pojavio niti joj je odgovarao na SMS-ove.

"Postoji period u kojem nisam viđao dete. To je bilo nakon svađe. Dete je tada bilo malo, nije hodalo, majka ga je dojila i, prema savetima stručnjaka, to je period u kojem otac nije bitan. Nismo mogli zajedno, što je kod nje izazivalo stres, zbog čega je dva puta gubila mleko", objasnio je milijarder.

Popović je zatražio starateljstvo nakon što mu je prekipelo da gleda sinovljeve fotografije na društvenim mrežama, na kojima često pozira sa Severininim novim dečkom. Smeta mu što Igor Kojić Aleksandra uči da pliva, vozi bicikl, dok se sa njim pevačica ne konsultuje o važnm odlukama, poput upisa deteta u vrtić.

Datum ročišta na kojem bi sudija trebalo da donese odluku o Milanovom zahtevu nije određen, ali očekuje se da će ono biti najkasnije do kraja oktobra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs