Ljubav cveta

Tačno godinu dana od svadbe veka: Prva godišnjica braka Novaka i Jelene!

Glamoruzno venčanje održano je na današnji dan pre godinu dana u parku pored Vile Miločer, u posebno napravljenoj mermernoj kupoli
Vip priča
09:04h Autor:
Tačno godinu dana od svadbe veka: Prva godišnjica braka Novaka i Jelene!
Foto: Profimedia

Pre tačno godinu dana, 10. jula 2014, Novak Đoković i Jelena Ristić jedno drugom izgovorili su sudbonosno "da" na Kraljevoj plaži, na platou pored vile Miločer.

Tada je dugogodišnja devojka prvog reketa Srbije, a danas njegova supruga i majka njihovog prvog deteta Stefana, uzela prezime svog supruga. Novaku je kum bio drug iz detinjstva, fudbaler švajcarskog "Serveta", Neven Marković.

Glamoruzno venčanje, koje su mnogi mediji nazivali "svadbom veka", održano je u parku pored Vile Miločer, u posebno napravljenoj mermernoj kupoli.

Jelena Đoković: Životna priča dame koju cela Srbija voli!

Veselje je održano 9, ali i 10. jula na Svetom Stefanu, a mladence i njihove zvanice zabavljala su i poznata muzička imena, poput Miroslava Ilića, mlade zvezde "Granda" Milice Todorović, zatim džez pevačice Lene Kovačević, kao i Željka Samardžića.

Svadba je bila tradicionalna, služeni su domaći specijaliteti: pršut, sir, masline, čorba, jagnjetina, rižoto i riba... Brojne poznate ličnosti prisustvovale su "venčanju veka".

Tada je na planini iznad Svetog Stefana je, povodom Đokovićevog venčanja, postavljena poruka "Imao se rašta i roditi" - reči čuvenog crnogorskog vladara i pesnika Petra Petrovića Njegoša.

#t=67

Nekoliko meseci nakon sklapanja braka, tačnije u oktobru prošle godine, Jelena je rodila sina Stefana, prvo dete bračnog para Đoković, koje zajedno sa roditeljima putuje i bodri oca na turnirima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs