Malo poznato

Odri Hepbern patila zbog svog izgleda: Ikona lepote bila iskompleksirana!

Bila je vrlo sramežljiva zbog tolikog svetskog uvažavanja. To je zasigurno nešto u čemu je uživala, ali ona to nije tražila, rekao je Luka Doti, glumičin sin
Vip priča
21:08h Autor:
Odri Hepbern patila zbog svog izgleda: Ikona lepote bila iskompleksirana!
Foto: Profimedia

Od smrti Odri Hepbern su prošle 22 godine, ali ostala je najveća ikona lepote u poslednjih 50 godina i jedna od najslavnijih glumica ikada. Njen sin Luka Doti (45) izjavio je da Odri nije verovala u to i konstantno je bila iznenađena pažnjom koju je dobijala, prenosi Daily Mail.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Bila je vrlo sramežljiva zbog tolikog svetskog uvažavanja. To je zasigurno nešto u čemu je uživala, ali ona to nije tražila", rekao je Luka.

10 tajni najvećih diva svih vremena: Ovako su se negovale holivudske lepotice! (FOTO)

Odri je jedna od retkih koji su tokom svoje karijere osvojili nagrade Emi, Gremi, Oskara i dva puta Toni. Međutim, Luka je rekao da nikad nije imala visoko mišljenje o svom radu i bila je zaprepašćena što je smatraju ikonom i primerom na više područja.

Glumica se nikada nije podvrgla estetskim operacijama, ali njen sin kaže da ga ne bi iznenadile neke manje korekcije da je duže živela.

Mnogo više od lepog lica: 8 stvari koje niste znali o Odri Hepbern!

"Bila je jako ponosna i srećna zbog starenja i verovala je da žene i muškarci ne bi trebalo da skrivaju taj proces nošenjem mladalačke odeće ili plastičnim operacijama. To je za nju bilo apsurdno jer je smatrala da postoji starosna granica za sve", kazao je Doti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

On dodaje da su i jedan od razloga Odrinog niskog samopoštovanja novinski članci koji je nisu prikazavali toliko savršenom.

"Imala je velika stopala, veliki nos i male grudi. Nije uopšte bila ono što su smatrali prosečno lepom devojkom, naročito muškarci", zaključio je Luka.

Lepota žene nije u odeći, figuri ili frizuri: 11 saveta Odri Hepbern svakoj ženi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs