Tuga

Ivana Stamenković Sindi: Zakon štiti nasilnike i nasilje u porodici!

Njen bivši muž Nikola nije se pojavio na ročištu povodom tužbe za nasilje u porodici, koja ove godine zastareva, a ukoliko se to desi, biće izbačeno iz optužnice
Vip priča
20:32h
Ivana Stamenković Sindi: Zakon štiti nasilnike i nasilje u porodici!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Ivana Stamenković Sindi juče je bila van sebe jer se na ročištu nije pojavio njen bivši muž Nikola Pavlović, koga tužbom tereti za nasilje u porodici. To dodatno stvara problem jer deo tužbe koji se odnosi na decembar 2010. godine ove godine zastareva, i ukoliko se to desi, biće izbačen iz optužnice, prenosi Alo.

Sindi se u pratnji advokata pojavila juče oko 10 časova, ali je, zbog odsustva Nikole i njegovog branioca, saslušanje odloženo. Pevačica je nakon pet minuta izašla iz sudnice besna i advokatu rekla kako ne može da veruje da se Nikola nije pojavio. Posebno je bila revoltirana činjenicom da će, ako postupak nastavi ovako da se oteže, deo u kojem ga tereti da ju je šakom udario u predelu usne osmog decembra - zastariti.

Sramota - Adil za nasilje nad suprugom dobio uslovnu kaznu!

"Zakon je taj koji treba da se menja. Ispada da on štiti nasilnike i nasilje u porodici. Svi apeluju na žene da prijave nasilje, a onda ih sud razvlači dok im slučaj ne zastari", besno se obraćala Ivana advokatu, ali nije htela da govori za medije, kao ni Nikola.

"Neću da govorim o sudskom procesu baš ništa. Doviđenja", rekao je Pavlović.

Osim incidenta od pre pet godina, Ivana tuži bivšeg i da ju je u februaru 2012. godine davio, njenom glavom udarao o zid, čupao je i pesnicama udario u slepoočnicu, za šta je donela lekarske dokaze. Inače, Ivana je nedavno izgubila i starateljstvo nad ćerkom Petrom, koju ima iz braka sa Nikolom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs