Pogođena odlukom suda

Ivana Stamenković Sindi besna i očajna: Izgubila borbu za starateljstvo nad ćerkom!

Da čovek protiv koga je podignut optužni predlog za krivično delo nasilje u porodici dobije starateljstvo I da takvog čoveka sudski veštaci proglase podobnijim starateljom....ovo može samo u Srbiji - napisala je Sindi
Celebrities
16:06h
Ivana Stamenković Sindi besna i očajna: Izgubila borbu za starateljstvo nad ćerkom!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačica Ivana Stamenković Sindi izgubila je startateljstvo nad ćerkom Petrom, nakon što je sud odlučio da punopravno starateljstvo dodeli njenom bivšem partneru.

"Da čovek protiv koga je podignut optužni predlog za krivično delo nasilje u porodici dobije starateljstvo i da takvog čoveka sudski veštaci proglase podobnijim starateljom....ovo može samo u Srbiji....SRAMOTA!", napisala je Ivana na društvenim mrežama vidno potresena.

Ivani su prošle godine privremeno oduzeli starateljstvo nad ćerkom, i tada je imala pravo da je viđa svaki druge nedelje. Sindi je bila očajna, apelovala je na sve strane da joj se pomogne kako bi zadržala ćerku.

Ipak, uprkos lekarskim nalazima koje je prinela kao dokaz da ju je bivši suprug fizički zlostavljao, sud je Petru dodelio ocu, a pevačicu ocenio kao nepodobnog roditelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs