Zaljubljeni

Nikolija Jovanović i Relja Popović: Jedno drugom smo najveća podrška!

Ona je tu uz mene za sve što treba. Daje mi podršku i pomaže mi u svim situacijama, pogotovo sada kad sam odlučio da izađem iz grupe i napravim samostalnu karijeru - kaže pevač
Celebrities
20:04h Autor:
Nikolija Jovanović i Relja Popović: Jedno drugom smo najveća podrška!
Foto: Story

Pevačica Nikolija Jovanović (25) osvojila je srce sada već bivšeg člana grupe „Elitni odredi“ Relje Popovića (25). U jednom trenutku su čak sa javnošću podelili i informaciju da će postati roditelji. Međutim, sudbina je želela drugačije, odnosno mlada pevačica je imala spontani pobačaj.

Taj težak trenutak samo ih je, kako kažu, ojačao. Sada misle da gotovo ništa ne može da ugrozi njihovu ljubav. Jedva čekaju da Nikolija opet ostane trudna.

Ceca, Nataša Bekvalac, Mirka Vasiljević - Domaže zvezde na žurki magazina Story! (FOTO)

"Dobro se osećam i misliću pozitivno na budućnost, da bi ona takva i bila. Kada budem smela, nadam se da ću ponovo zatrudneti", iskrena je bila Nikolija.

I Relja je za svoju izabranicu imao samo reči hvale, a naglasio je da je Nikolija njegova najveća podrška.

"Ona je tu uz mene za sve što treba. Daje mi podršku i pomaže mi u svim situacijama, pogotovo sada kad sam odlučio da izađem iz grupe i napravim samostalnu karijeru", rekao je Relja. Ni Nikolija ne krije osećanja koja gaji prema mladom pevaču, pa je izjavila da je i više nego ponosna na njega.

"Njemu saveti nisu potrebni jer vrlo dobro zna šta radi i mislim da sve radi najbolje. Podržavam sve njegove odluke jer je pametan dečko i ima viziju kako treba da izgleda njegov put", rekla je Nikolija, a zatim nastavila da razmenjuje strastvene poljupce i zagrljaje sa svojim dragim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs