Glumac se još nije oglasio

Ćerka Aleka Boldvina na psihijatrijskom lečenju: Preživela traumu!

Želim da se suočim sa onim što mi se dogodilo, da prebrodim taj nepodnošljivi bol koji sam zaključala u sebe, napisala Ajrlend je na svom Tviter nalogu
Vip priča
00:22h Autor:
Ćerka Aleka Boldvina na psihijatrijskom lečenju: Preživela traumu!
Foto: Beta/Jordan Strauss

Ajrlend Boldvin, 19-godišnja ćerka poznatog glumca Aleka Boldvina, u petak se prijavila u kliniku za rehabilitaciju zbog psihičkih problema i rekla da će kad smogne snage sama da progovori o svemu što ju je snašlo.

Odnos Aleka i njegove ćerke koju je dobio u braku s Kim Besindžer nikad nije bio stabilan, ali poslednjih godina činilo se da su uspeli da izglade nesuglasice koje su imali. Ajrlend je u Njujorku neretko posećivala oca, njegovu sadašnju suprugu Hilariju i 19-mesečnu polusestru Karmen.

Kim Besindžer otkrila svoje najstrašnije iskustvo: Plakala sam, tresla se, nisam izlazila iz kuće!

Temperamentna i svojeglava poput svog oca, Ajrlend je često svojim ponašanjem i fotografijama sablažnjavala javnost. Zbog toga se mnogi nisu ni iznenadili kad se pročulo da se prošlog petka prijavila u psihijatrijsku kliniku zbog, kako je sama rekla, velike emocionalne traume koju je proživela.

"Želim da se suočim sa onim što mi se dogodilo, da prebrodim taj nepodnošljivi bol koji sam zaključala u sebe", napisala je na svom Tviter nalogu.

Portparol Aleka Boldvina je izjavio da glumac želi da zaštiti svoju ćerku i da zbog toga ne želi da komentariše trenutnu situaciju.

Alek Boldvin nekad i sad: Holivudski lepotan se totalno zapustio! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs