Odgovorila svima

Nina Morić uzvratila: Pala sam i udarila glavom! (FOTO)

Poznata manekenka na svom Instagramu objavila je sliku iz bolničke postelje i demantovala sve medijske natpise
Šuška se
08:08h Autor:
Nina Morić uzvratila: Pala sam i udarila glavom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dan nakon što su italijanski mediji preneli informaciju da je manekenka Nina Morić pokušala da oduzme sebi život rezanjem vena, o svemu se oglasila i sama Nina. Na svom Instagramu objavila je fotografiju bolničkog doručka uz komentar gde priznaje kako nije imala nameru da izvrši samoubistvo.

Nina Morić prerezala vene: Manekenka drugi put pokušala da se ubije!

"Dobar dan, prvenstveno želim da zahvalim svima koji su mi iskazali toliko pažnje i ljubavi. Zbog toga želim da znaju da sam dobro i da nisam imala nikakvu nameru da oduzmem sebi život. Ono što piše u novinama i na web portalima nije tačno, uključujući i ono što sam rekla neverovatnom Luiđi Mariju, koji je bio u Napulju za vreme nesreće. U subotu uveče odvedena sam u bolnicu zbog nezgode koju sam doživela kod kuće (zbog niskog krvnog pritiska sam pala u nesvest i lupila glavom). To može potvrditi i hitna koja me dovezla u bolnicu", napisala je Nina.

Nije svejedno kada ste rođeni: Zimsku decu muči depresija, jesenja pate od astme!

"Srećom, nije ništa ozbiljno i sada sam u redu, treba mi samo malo odmora. Sada sam dobila ovaj blagoslovljeni doručak. Ljubim vas. No moram priznati da sam šokirana svime što je napisano, pogotovo jer sam mama i moj sin ima samo mene i jao svakome ko me takne", poručila je manekenka na kraju svoje ispovesti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs