Reči pune ljubavi

Brus Vilis proslavio 60. rođendan: Prve javne čestitke od ćerki!

Danas, ovaj nitkov slavi 60. rođendan i ne bih mogla da budem ponosnija i srećnija što mi je on otac i prijatelj, napisala je Skaut LaRu na Tviteru
Vip priča 20.03.2015. - 16:32h Autor: Tanjug
Foto: Fonet

Američki glumac Brus Vilis napunio je 60 godina, a junaku brojnih akcionih filmova rođendan su prve čestitale njegove tri ćerke iz braka sa Demi Mur.

 

Kako prenose američki sajtovi, Talula, Skaut LaRu i Ramer su mu putem društvenih mreža juče na rođendan uputile poruke pune ljubavi.

 

"Danas, ovaj nitkov slavi 60. rođendan i ne bih mogla da budem ponosnija i srećnija što mi je on otac i prijatelj!", napisala je Skaut LaRu na Tviteru, dok se njena sestra Ramer na Instagramu zahvalila ocu što ju je naučio da bude "duhovita, pametna i luda kao što je on".

 

Brus Vilis sa suprugom
Brus Vilis sa suprugom

Najmlađa, Talula, postavila je staru fotografiju uz poruku: "Poklon je biti tvoja ćerka!".

 

Brus Vilis je pažnju na sebe skrenuo ulogom u detektivskoj seriji "Slučajni partneri" za koju je osvojio nagradu Emi za najboljeg glumca.

 

Sledi uloga u filmu "Umri muški" kojom je stekao svetsku slavu i koja ga je svrstala u red holivudskih akcionih heroja.

 

Igrao je u preko 60 filmova, među kojima "Petparačke priče", "Boja noći", "Dvanaest majmuna", "Armagedon", "Peti element", "Šakal", "Šesto čulo", "Grad greha" i "Ubica mekog srca".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...