Veliki spektakl

Kraljica Elizabeta sprema proslavu 90. rođendana: 4 noći lude zabave sa najvećim zvezdama!

Zvanicama će biti ispričana "kraljičina životna priča", od njenog rođenja 1926. godine preko krunisanja 1953. godine, do njene vladavine duže od 60. godina
Celebrities
05:40h Autor:
Foto: Reuters

21. aprila 2016. godine, britanska kraljica Elizabeta II proslaviće 90. rođendan, a za tu priliku sprema se veliki spektakl.

 

Kajli Minog, Džes Glin i operska pevačica Katarina Dženkins će biti među zvezdama koje će nastupiti na proslavi, a britanske TV zvezde Ant i Dek biće domaćini proslave koja će trajati četiri noći, u maju, na privatnom posedu Vindzorske palate, prenosi BBC.

 

Na rođendanskoj proslavi će nastupiti i soul pevačica Beverli Najt, glumac Martin Klun i Demijan Luis, zvezda Vulf Hola. Zvanicama će biti ispričana "kraljičina životna priča", od njenog rođenja 1926. godine preko krunisanja 1953. godine, do njene vladavine duže od 60. godina, najavljuju britanski mediji.

 

Domaćini su najavili da će proslava biti "spektakl u kojem će učestvovati najveće zvezde, 900 konja i 1. 500 raznih učesnika". Proslavu će uživo prenositi ITV, 15. maja.

 

Žena ratnik još od detinjstva: Druga strana života kraljice Elizabete II! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...