Otkrijte

Bogatija od Dž.K. Rouling i kraljice Elizabete zajedno: Evo kako živi žena milijardera! (FOTO)

Prema podacima na Listi najbogatijih u 2014. godini, njeno bogatstvo iznosi oko 9,75 milijardi funti
Vip priča
22:50h Autor:
Bogatija od Dž.K. Rouling i kraljice Elizabete zajedno: Evo kako živi žena milijardera! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kirsti Bertareli je najbogatija žena u Velikoj Britaniji. Kao multimilijarderka živi prilično neverovatnim životom, piše Business Insider.

Keti (25) o braku sa 57 godina starijim milijarderom: Lepo je živeti luksuznim životom! (FOTO)

Njeno bogatstvo nadmašuje bankovne račune Dž. K. Rouling, autorke romana o Hariju Poteru, i kraljice Elizabete zajedno. Prema podacima na Listi najbogatijih u 2014. godini koju je sastavio Sunday Times, njeno bogatstvo iznosi oko 9,75 milijardi funti.

Još kao tinejdžerka postala je mis Velike Britanije, a udala se i podarila troje dece najbogatijem Švajcarcu Ernestu Bertareliju. Kirsti sada ima 43 godine i pokušava da osvoji svet svojim pevanjem, bezuspešno.

Sandra Meljničenko dobila kuću na Tajlandu: Poklon od muža za Dan zaljubljenih!

Sa 26 godina upoznala je budućeg supruga Ernesta Bertarelija na večeri u jednoj vili na Sardiniji. "Tako je puno devojaka želelo da bude sa njim, a mislim da sam mu ja bila pravo naivno osveženje", rekla je Kirsti.

"Ne mislim da će Ernesto prestati da radi i da se oslanja na moju zaradu, ali svejedno mi se jako sviđa što zarađujem svoj novac. Važno je da žena ima osećaj vlastite vrednosti. Najviše me inspiriše moj suprug. On mi je večna inspiracija", zaključila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs