Posvetili se poljoprivredi

Sloboda i Vojin odlaze iz Beograda kako bi uzgajali organsko voće i povrće!

Poznati glumački par će na svom imanju u Čortanovcima uzgajati proizvode za ličnu upotrebu, a tamo će se uskoro preseliti sa decom
Vip priča
15:30h Autor:
Sloboda i Vojin odlaze iz Beograda kako bi uzgajali organsko voće i povrće!
Foto: Kurir Arhiva

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović odlučili su da proizvode organsku hranu na svom imanju u Čortanovcima, gde se uskoro sele sa svojim petogodišnjim bliznakinjama Verom i Milom, prenosi Kurir.

Sloboda i Vojin Ćetković odlučili: Odlaze da žive na selu sa ćerkicama!

Glumački par koji je rešio da se skući van Beograda, planira da se na obali Dunava potpuno prilagodi seoskim uslovima života. Naime, oni će u svom dvorištu uzgajati organsko voće i povrće.

Kurir / Nebojša Mandić
Kurir / Nebojša Mandić

"Vojin i Sloboda baš vode računa o svom zdravlju i zdravlju svoje dece i zbog toga im je ishrana vrlo važna. Oni su do sada životne namirnice pazarili na pijaci kod seljaka čije voće i povrće nije prskano raznim hemikalijama. S obzirom na to da Vojinu nije strano to da zasadi neku biljku, odlučio je da u svojoj bašti uzgaja domaći paradajz, luk, krompir, šargarepu, celer, grašak, krastavac, ali i jagode, zelenu salatu, razne začine, grožđe i jabuke", rekao je neimenovani izvor za Kurir.

Mali vodič za organsku kozmetiku: Koje prirodne sastojke treba da tražite s obzirom na primenu

Budući da je Ćetković veoma posvećen očuvanju životne sredine, on je pažljivo birao materijale za gradnju svoje kuće.

"Najvažnija mi je sreća moje dece, a i za nas odrasle može da se organizuje pravo uživanje. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Uz to sam i ribolovac, a Dunav mi je blizu. To je oduvek bio moj san, ali najviše sam to uradio zbog naših ćerki. Prvenstveno zbog zdravijeg vazduha, a onda i zbog toga što u Beogradu nemaju dvorište. Hoću da na selu provode svoje detinjstvo", nedavno je rekao glumac u jednoj televizijskoj emisiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs