Neverovatno

U šta se pretvorio brat Kim Kardašijan: Evo koja poznata pevačica ga je upropastila! (FOTO)

Rob Kardašijan nekada je bio zdrav i srećan momak, a sada je gojazni i depresivni 27-godišnjak koji se plaši da izađe iz kuće
Vip priča
10:58h Autor:
U šta se pretvorio brat Kim Kardašijan: Evo koja poznata pevačica ga je upropastila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Porodica Kardašijan već nekoliko godina pokušava da jednog svog člana izvuče iz teške depresije u koju je upao zbog Rite Ore. Naime, Rob Kardašijan i poznata pevačica 2012. godine bili su u vezi ali je ona insistirala da se kao par ne predstavljaju u javnosti kako bi njena karijera napredovala.

Ima li ogledalo: Mama Kardašijan (59) u providnim pantalonama prešla sve granice ukusa! (FOTO)

Međutim, Rita Ora je odlučila da prekine svaki kontakt sa njim, zbog čega je Robu bilo slomljeno srce. Rob je počeo da je vređa na društvenim mrežama i da je naziva prostitutkom.

"Ona me je prevarila sa skoro 20 frajera kada smo bili zajedno. Ja samo ne shvatam kako žena može to da uradi svom telu", napisao je Rob na Tviteru, a zatim obrisao.

Kim Kardašijan joj je bila sluškinja: Šta se desilo između starlete i Paris Hilton? (FOTO)

Još jedan udarac njegovom samopoštovanju bio je kada je poznata pevačica u javnosti negirala da se ikada zabavljala sa njim. "To su izmišljotine, nemam pojma o čemu priča", rekla je Rita Ora.

Rob Kardašijan je nakon toga pao u tešku depresiju a njegova poznata porodica zabrinuta je za njegovo zdravlje, pošto se Rob ugojio više od 20 kg.

Kim Kardašijan otkrila zašto se nije pojavila na Oskaru!

"Niko nikada neće razumeti koliko to boli", napisao je Rob na svom Tviter profilu.

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs