Podrška od porodice i prijatelja

Aco Pejović spas traži u veri: Moli se za ženino zdravlje!

Otkako je Biljana operisana zbog aneurizme, pevač je očajan i utehu traži u veri, zbog čega stalno pali sveće za suprugu
Vip priča 27.02.2015. - 14:35h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Supruga Ace Pejovića, Biljana, kojoj je u utorak ujutru operisana od aneurizma, proširenje krvnog suda na mozgu, oseća se bolje, ali kritičan period još nije prošao.

 

Pevač je zbog stanja u kom se nalazi njegova životna saputnica van sebe i kao veliki vernik neprestano se moli za njeno zdravlje. Svakodnevno pali sveće, a utehu pokušava da pronađe u razgovoru sa svojim duhovnikom, ocem Gerasimom.

 

"Čujem se sa Acom redovno. Svi se molimo za Biljanino zdravlje. Uz milost božju i milost Majke Božje sve će biti u redu. Aco je veliki vernik i svakodnevno se moli za ženino zdravlje. On je njoj sada najpotrebniji", rekao je otac Gerasim iz Đurđevih Stupova za Kurir.

 

Zahvaljujući brzoj reakciji najboljeg tima stručnjaka, Biljanin oporavak ide nabolje, ali tačna prognoza će se znati danas, kada isteknu 72 sata koja se u ovakvim slučajevima smatraju najrizičnijim.

 

Biljana je nakon operacije svesna i razume sve šta joj lekari govore. Pejović u ovim teškim trenucima ima veliku podršku porodice i prijatelja.

 

"Biljana je tri dana imala glavobolje, ali je ipak išla na fakultet da radi. Tamo je i pala u nesvest, a kolege su odmah pozvale hitnu pomoć. Na Neurohiruršku kliniku je primljena kao hitan slučaj i operacija je odmah obavljena", priča izvor.

 

Podsetimo, aneurizma se smatra tempiranom bombom u mozgu jer urođeno proširenje arterije može celog života da ne daje nikakve simptome. Uglavnom se prikaže tek kad pukne i prokrvari. Najčešćim uzrokom smatraju se nagli skok krvnog pritiska, stres i veliko uzbuđenje.

 

Tokom jučerašnjeg dana Aco se nije javljao na telefon, niti je odgovarao na poruke.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...