Bolje se oseća

Supruga Aca Pejovića se oporavlja: Izašla sa intenzivne nege!

Stanje gospođe Pejović je stabilno. Biljana je napustila odeljenje intenzivne nege i prebačena je u sobu. Komunikativna je, a tokom dana je imala i obrok - rekao je lekar
Vesti
20:42h Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Supruga Aca Pejovića, Biljana, uspešno se oporavlja posle operacije aneurizme, koja je obavljena u utorak na sredu.

 

Njeno zdravstveno stanje sad je stabilno, pa pevač, cela njegova porodica i prijatelji mogu da odahnu. Biljana je juče napustila šok-sobu i prebačena je na odeljenje. Počela je da komunicira i jede, a na licu joj se pojavio i osmeh jer je dobila najtežu životnu bitku. Ove navode potvrdio je i direktor Kliničkog centra prof. dr Miljko Ristić.

 

"Stanje gospođe Pejović je stabilno. Biljana je napustila odeljenje intenzivne nege i prebačena je u sobu. Komunikativna je, a tokom dana je imala i obrok", rekao je doktor Ristić za Kurir.

 

Kako dalje saznajemo, Biljanu su tokom jučerašnjeg dana posetili najuži članovi porodice, ali lekari naglašavaju da još uvek nisu preporučljive veće posete, kako zbog epidemije gripa tako i zbog činjenice da su joj odmor i mir preko potrebni.

 

Domaći čaj protiv gripa - Moćna biljna mešavina jača imunitet!

 

Podsetimo, Pejovićeva žena operisana je u utorak nakon što je na fakultetu gde je zaposlena izgubila svest usled pucanja aneurizme u mozgu. Operacija je trajala duže od pet sati, tokom kojih je Aca prolazio kroz agoniju.

 

Sve vreme u bolnici tešile su ga njegove kolege Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Ana Bekuta, Brena, kao i drugi brojni prijatelji.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...