Uživa

Marija Šerifović otkrila zašto se preselila u Ameriku: Kad se probudim osećam da sam na pravom mestu

Otišla sam jer imam mogućnost i sreću da uživam u gradu anđela, da uživam na prijatnoj temperaturi, da uživam u okeanu, kao i svojoj novoj nekretnini, svom novom automobilu i u svom novom životu - kaže pevačica
Vip priča
11:32h Autor:
Marija Šerifović otkrila zašto se preselila u Ameriku: Kad se probudim osećam da sam na pravom mestu
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Pop pevačica Marija Šerifović već nekoliko meseci živi daleko od Srbije. Preselila se iz Beograda u Los Anđeles, a svoju muzičku karijeru u Srbiji je malo zapostavila.

Marija Šerifović će se boriti da drugi put ode na Evroviziju! Više saznajte OVDE.

Posle brojnih nagađanja u medijima pevačica je rešila da otkrije pravi razlog svog preseljenja u Ameriku.Pisalo se da tamo želi da započne inostranu muzičku karijeru, kao i da bi tamo mogla da obavi veštačku oplodnju i još ponešto, međutim, istina je drugačija.

OVDE saznajte kakvo je iznenađenje Marija Šerifović pripremila za publiku!

"Otišla sam jer imam mogućnost i sreću da uživam u „gradu anđela“, da uživam na prijatnoj temperaturi, da uživam u okeanu, kao i svojoj novoj nekretnini, svom novom automobilu i u svom novom životu. To je jedini razlog zbog kojeg sam ja otišla u Ameriku. Niti sam razmišljala o svojoj karijeri, niti sam je započinjala, niti ću u skorije vreme. Hvala dragom bogu što imam tu mogućnost da živim tamo gde se osećam srećnije i zdravije. Kada se probudim osećam da sam na pravom mestu. Svakom bih to poželela" - ispričala je pevačica u emisiji Premijera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs