Posvećen porodici

Vujadin Savić se vratio u Beograd: Nije mogao bez Mirke i dece!

Vujadin je otišao u Englesku zbog poslovnih obaveza, a dan pre nego što je odleteo, rodio mu se sin Mihajlo. On je bio veoma srećan zbog toga, ali u isto vreme tužan, jer je morao da se odvoji od porodice. Uzeo je nekoliko dana slobodno u Engleskoj i odmah se uputio u Srbiju, kaže izvor blizak paru
Šuška se
16:20h
Vujadin Savić se vratio u Beograd: Nije mogao bez Mirke i dece!
Foto: Instagram / Savicvujadin

Poznati fudbaler Vujadin Savić doleteo je iz Engleske samo da bi video svoju suprugu Mirku Vasiljević i decu Andreja, Adrijanu i Mihajla. Naime, fudbaler više nije mogao da bude razdvojen od porodice, pa je napravio malu pauzu i vratio se u Beograd.

"Vujadin je otišao u Englesku zbog poslovnih obaveza, a dan pre nego što je odleteo, rodio mu se sin Mihajlo. On je bio veoma srećan zbog toga, ali u isto vreme tužan, jer je morao da se odvoji od porodice. Uzeo je nekoliko dana slobodno u Engleskoj i odmah se uputio u Srbiju. Mirka i on su već predali papire za pasoš sa njihovog novorođenog sina, pa postoji mogućnost da će se on sa celom porodicom vratiti nazad u Englesku", izjavio je izvor blizak ovom fudbaleru, i dodao da se bebi najviše obradovao mali Andrej.

Kako je Vujadina raznežio ćerkin prvi rođendan saznajte OVDE.

"Andrej se najviše obradovao malom Mihajlu. Non-stop provodi vreme pored njega i presrećan je što ima brata. Uveče pomaže Mirki da ga uspava, i kad god uđe u kuću, prvo što pita jeste gde mu je brat. Baš se raduje igranju sa njim", kaže izvor.

A kako je nedavno porodica Savić proslavila treći rođendan sinu Andreju pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs