Oporavlja se

Bora Đorđević dobio unuka: Jedva čekam da izađem iz bolnice i vidim bebu i ćerku

Pevač i vođa grupe Riblja čorba već desetak dana se nalazi u bolnici zbog upale pluća. ali ovih dana bi trebalo da bude pušten kući
Vip priča 08.12.2014. - 14:09h
Foto: Kurir Arhiva

Bora Đorđević se pre nekoliko dana oglasio saopštenjem u kojem je naveo da više neće biti član nijedne političke partije, pre dve nedelje je postao deda. Njegova ćerka Tamara rodila je sina.

 

"Dobio sam unuka koji se zove Petar. Zbog problema sa upalom pluća još ga, nažalost, nisam video. Jedva čekam da izađem iz bolnice i da vidim bebu i ćerku Tamaru", ističe ponosno Bora.

 

Podsetimo, pevač i vođa grupe Riblja čorba Bora Đorđević već desetak dana se nalazi u bolnici zbog upale pluća. Slavni srpski roker se sada dobro oseća i ovih dana bi trebalo da bude pušten kući.

 

"Sada sam savim dobro i uskoro ću izaći iz bolnice", rekao je u nedelju u kratkom telefonskom razgovoru za Novosti Đorđević.

 

"Imao sam komplikovanu upalu pluća, pa sam zbog toga morao da budem hospitalizovan, ali sada je sve u redu".

 

Zbog Borinih zdrvastvenih problema, Riblja čorba je bila prinuđena da otkaže nekoliko nastupa, ali čim izađe iz bolnice i potpuno se oporavi, legendarni srpski rokeri nastavljaju sa koncertnim aktivnostima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...