Posle razvoda

Riz Viterspun otkrila: Ležala sam na podu u kuhinji i neprestano plakala!

Holivudska glumica otkrila je kako je podnela najteži period u životu - razvod od glumca Rajana Filipa, s kojim je bila u braku skoro čitavu jednu deceniju
Vip priča 08.12.2014. - 13:25h
Foto: Reuters

Holivudska glumica Riz Viterspun otkrila je nedavno u jednoj emisiji kako je najteže u životu podnela razvod od glumca Rajana Filipa, s kojim je bila u braku skoro čitavu jednu deceniju.

 

Riz je govoreći na temu razvoda priznala kako je u tom periodu života pala u totalni očaj.

 

"Ležala sam na podu u kuhinji i neprestano plakala. Nisam mogla da se sastavim, bila sam očajna. Postoje stvari u životu sa kojima sam se teško mirila, kao što je razvod. Nekada je teško da shvatite kako je moguće da vam se to dogodilo. Ipak, ako ste napravili loš izbor, morate da se suočite s odgovornošću", rekla je popularna plavuša i dodala:

 

Čisto da znaš, ponovo bih oženio tebe - OVDE pročitajte pismo jednog bivšeg supruga koje će vas dirnuti!

 

"Ne možete nikome da se izvinjavate zbog toga što ste ljudsko biće. Svi se ponekad osećamo izgubljeno, slabo, tužno i očajno. Sve sam prevazišla jednog jutra kada sam se probudila i pomislila da ne želim više tako da se osećam. Morate da pronađete svoj izlaz, niko to neće uraditi umesto vas", kaže Riz.

 

Ona je inače imala prilično buran ljubavni život. Naime, nakon razvoda je dve godine provela u ljubavi sa glumcem Džejkom Džilinholom, a 2011. godine se čak i ponovo udala (za Džima Tota, sa kojim je u septembru 2012. godine dobila sina, Tenesija).

 

Sa Rajanom ima dvoje dece, ćerku Avu (15) i sina Dikona (10). Poznati roditelji su uspeli da nađu zajednički jezik kad su deca u pitanju, njihov odnos je prijateljski, i lišen bilo kakve drame.

 

"Ponosan sam na našu decu, ali i na nas, jer smo uspeli da ostvarimo najbolji mogući odnos posle razvoda", rekao je Rajan Filip.

 

OVDE saznajte kojih pet stvari garantuju raskid.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...