Poznati susedi

Šarolik komšiluk u Monte Karlu: Novak i Jelena žive pored snaje Bin Ladena

Jelena i Novak u Monte Karlu žive u zgradi do one u kojoj stan ima Karmen bin Laden, bivša supruga Osaminog brata Džeslama
Vip priča
20:30h Autor:
Šarolik komšiluk u Monte Karlu: Novak i Jelena žive pored snaje Bin Ladena
Foto: AP

Jelena i Novak Ðoković u Monte Karlu za komšinicu imaju bivšu snaju Osame bin Ladena, prenosi Kurir.

Karmen bin Laden, koja je iz Saudijske Arabije pobegla 1988, a od najstarijeg Osaminog brata Džeslama se razvela šest godina kasnije, sa ćerkama živi na relaciji Švajcarska-Monako.

Ðokovići, baš kao ni Lepa Brena, koja ima stan u njihovoj zgradi, nisu ni slutili da u soliteru pored njih stanuje žena s prezimenom koje nosi najozloglašenija porodica na svetu.

Lepa Brena kroz suze otvorila dušu - progovorila o svom odnosu sa Bobom.

"Nisam fascinirana svetskim džet-setom. U Monte Karlo idem da se odmorim i zaista ne vodim računa o tome ko je tamo. U kneževini je normalno da su ti poznati ljudi susedi i da ih srećeš na svakom koraku. Tamo se poštuje njihova privatnost i, kada ih vidim, ne zurim u njih", izjavila je Brena kad je čula da joj je Osamina snaja komšinica.

Inače, Karmen posle mnogo godina patnje živi luksuznim životom.

"Iako sam pomen njihovog imena asocira na zastrašujuće ekstremističke napade, ova žena je potpuno bezopasna jer je i na svojoj koži osetila to breme. Naime, odmah nakon 11. septembra izgubila je prijatelje, a porodica njenog muža ukinula joj je svaku novčanu podršku, dok on odbija da prizna njihove tri ćerke. Zbog glasa koji ih prati, teško su dolazile do zaposlenja, jer poslodavci neće da rizikuju da uvrede svoje klijente. Karmen se inače izdržava pisanjem knjiga o svom životu, u kojima otkriva tajne iz porodičnog života saudijskog milionera, a pošto su veoma čitane, dobro zarađuje", otkriva Kurirov izvor.

Jelena Đoković je sa roditeljima izvela malog Stefana iz bolnice - OVDE pogledajte.

Bin Ladenova bivša snaja nije želela da se odrekne prezimena, a prvo je razgovarala sa ćerkama i onda odlučila da ga zadrže. Prihvatile su da ga nose i bore se da dokažu da su Evropljanke koje se samo pukim slučajem tako prezivaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs