Srećan rođendan

Goldi Hon napunila 69 godina: Bore ne krije, osmeh sa lica ne skida! (FOTO)

Na pragu osme decenije života, Goldi se uspešno bori sa promenama na licu i telu koje su nezaobilazni pratioci proteklog vremena
Star look
08:58h Autor:
Goldi Hon napunila 69 godina: Bore ne krije, osmeh sa lica ne skida! (FOTO)
Foto: Reuters

Američka glumica Goldi Hon, prepoznatljiva po svojoj bujnoj plavoj kosi i raskošnom osmehu, danas je napunila 69 godina.

Iako je možda na zalasku svoje glumačke karijere, njoj optimizma i mladalačkog duha svakako ne ponestaje. Na pragu osme decenije života, Goldi se uspešno bori sa promenama na licu i telu koje su nezaobilazni pratioci proteklog vremena.

Jasmin Le Bon je nedavno napunila 50 godina, OVDE pogledajte kako izgleda.

Lepe crte lica, a naročito osmeh, nasledila je njena ćerka, glumica i pevačica Kejt Hadson (35). Likom zaista podseća na svoju mamu, a čini se da im je i ljubav prema filmskom platnu zajednička crta.

Goldi je svoju karijeru započela kao plesačica, a na snimanju Diznijevog filma The One and Only, Genuine, Original Family Band upoznala je Kurta Rasela, koji je kasnije postao njena velika i dugogodišnja ljubav. Bili su zajedno više od 30 godina, i to od 1983, a imaju i sina Vajata Rasela.

Kako čuvena Samanta iz filma "Seks i grad" izgleda sada, sa svojih 58 godina, pogledajte OVDE.

Iz prethodnog braka sa Oliverom Hadsonom, ima dvoje dece - Kejt i Olivera Hadsona. Ostvarila se i u ulozi bake, i to troje unučića.

Seks dva puta dnevno i nakon 20 godina braka - Suzan Samers (67) otkrila sjajan recept za seksualni život!

Možemo da zaključimo da je njen privatni život bio podjednako zanimljiv kao i njena profesionalna karijera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs