Žena odbijala da mu rodi dete, a Srpkinja ga strašno naljutila: Kažu da je Rafael Nadal ostario preko noći

Rafael Nadal odlazi u penziju, a evo šta znamo o njegovom privatnom životu do sada

Vip priča
Autor:
Žena odbijala da mu rodi dete, a Srpkinja ga strašno naljutila: Kažu da je Rafael Nadal ostario preko noći
Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

"Ljuti protivnik" Novaka Đokovića, teniser Rafael Nadal izjavio je da završava profesionalnu karijeru, a poslednji meč će odigrati u novembru na Dejvis kupu reprezentacije Španije.

Iako je godinama prisutan na javnoj sceni, malo se zna o njegovom privatnom životu. Rafael je dugo krio svoj ljubavni život sa Ćiskom Papeljo, a i sama Ćiska se retko pojavljivala na tribinama.

Rafael Nadal
foto: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Evo šta znamo o njima:

Ćiska radi u osiguranju i diplomirala je preduzetništvo, a uz to je projektni direktor u Fondaciji Rafa Nadal, koja promoviše ličnu i društvenu integraciju i razvoj dece i mladih kroz sport u Španiji i Indiji. Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s teniserem 2005, ali poznavali su se mnogo godina ranije.

Veridbu su objavili u januaru 2019, a venčali su se u oktobru iste godine. Svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španskom ostrvu Majorka, gde se Nadal rodio. Došlo je 350 gostiju, a među njima su bili brojni glumci.

Ćiska je u jednom od retkih intervjua objasnila zašto je odlučila da ne dolazi na većinu teniskih mečeva svog muža. Naime, istakla je da želi sačuvati njihov odnos i da mu ne bi htela poremetiti koncentraciju prateći ga svugde.

Rafael Nadal
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Njemu treba prostor kada se takmiči i sama ideja da se povlačim tamo i čekam ako me slučajno zatreba u kojem trenutku zamara me. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Da ga pratim svuda, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali", zaključila je.

Supružnici dugo nisu imali dece, a po kuloarima se pričalo da Ćiska ne želi da ostane u drugom stanju, dok Nadal svoju profesionalnu karijeru kao teniser ne privede kraju, kako bi oboje mogli podjednako da budu uključeni u roditeljstvo.

Čini se da se upravo tako i odvijala situacija. Naime, Maria je u oktobru prošle godine donela na svet dečaka, a Nadal se se sada polako oprašta od karijere profesionalnog tenisera.

Rafael Nadal, Ćiska Perelo
foto: Profimedia

Ljubavni život

Naime, tamošnji paparaco Jodi Martin otkrio je medijima da je Šakira bila u tajnoj vezi sa jednim od najuspešnijih tenisera Rafaelom Nadalom tokom 2009 godine.

Baš te godine se slavni sportista, koji trenutno čeka sa svojom suprugom prvo dete, pojavio u Šakirinom spotu za pesmu "Gypsy". U spotu njih dvoje razmenjuju vruće poglede i dodire, no to se do sad pripisivalo glumi po scenariju.

Pevačica tada nije ni poznavala Pikea, a pričalo se da je u vezi sa španskim pevačem Alehandrom Sanzom. Sa druge strane, Nadal je već bio sa svojom sadašnjom partnerkom Mariom.

Rafael Nadal
foto: Raúl Terrel / ContactoPhoto / Profimedia

"Sukob" sa Srpkinjom

Marijana Veljović, teniski sudija iz Kragujevca, privukla je veliku pažnju javnosti još pre nekoliko godina, a ceo svet je oduševila svojom lepotom. Mnogi strani mediji zbog izgleda su je poredili sa Dženifer Lopez.

Naime, šarmanta Srpkinja surovi je profesionalac u poslu, poštenje joj je iznad svega, te su je mnogi medji prozvali "Čeličnom lejdi". Tako je pre nekoliko godina ućutkala Rodžera Federera i Nika Kirjosa, a onda je i sa Rafaelom Nadalom prošle godine u januaru imala okršaj na Australian openu.

Tada je španski teniser bio opomenut od strane sudije da odugovlači sa servisima, na šta je Rafa uložio primedbu da nema dovoljno vremena za sve rituale pred serviranje i da ga mnogo požuruje.

"Odem po peškir, okrenem se i vidim sat kako odbrojava 'pet, četiri...', sa tobom je uvek isto! Sve je ok. Eno ga, peškir je tamo, ne mogu da ga uzimam svaki put, a on je u najdaljem uglu terena", žalio to prilikom Nadal, a snimak je postao popularan na društvenim mrežama munjevitom brzinom.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

Zdravstveni problemi

Poslednjih par godina čini se kao da se zdravstveni problemi Rafaela Nadala množe. Iako mnogima nije jasno s čim se tačno suočava, ali sumnja se na proširene vene, dok je sam teniser naveo da je operisao "veliki slabinski mišić" koji se nalazi u bočnom slabinskom području između kičmenog stuba i ruba male karlice.

Kako je neko vreme bio na pauzi zbog zdravlja, Nadala smo viđali bez kačketa i bandane na koju smo inače navikli. Tada smo primetili da se teniseru vidno proredila kosa, zbog čega su svi govorili kako je ostario. Pogledajte neke od novijih fotografija Rafaela Nadala u našoj galeriji:

1 / 9 Foto: Alfonso Vega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs