Ogorčena

Alisa Milano: Zašto je fotografija dojenja neprimerena, a gola guza Kim Kardašijan u redu? (FOTO)

Glumica je besna jer je javnost kritikuje zbog objavljivanja selfija na kojima doji svoju bebu, a svi su poludeli za fotografijom starlete na kojoj je potpuno gola, a njena pozadina je u prvom planu
Vip priča
17:20h Autor:
Alisa Milano: Zašto je fotografija dojenja neprimerena, a gola guza Kim Kardašijan u redu? (FOTO)
Foto: Instagram

Popularna glumica Alisa Milano nedavno je objavila fotografiju koja prikazuje kako ona doji svoju ćerkicu Elizabelu, a fotografija nije naišla na opšte odobravanje. Naime, mame su bile oduševljene Alisinom hrabrošću i podrškom dojenju u javnosti, dok su se na Internetu mogli videli i komentari da je to neprilično i neprijatno.

S druge strane, nakon pojave fotografije Kim Kardašijan, koja će se naći na naslovnici magazina Paper i koja prikazuje Kim potpuno obnaženu, korisnici Interneta su mahom komentarisali kako Kimina zadnjica izgleda, odnosno da li im se ona dopada ili ne - bez pomena činjenice da je ona potpuno naga bez ikakvog razloga, dok je Alisa objavila samo trenutak dojenja svoje bebe i naišla na osudu.

OVDE pogledajte najveći modni promašaj Kim Kardašijan!

Foto: Instagram / Profimedia
Foto: Instagram / Profimedia

Glumica je, takođe, primetila ovu neobičnu pojavu u društvu, te se oglasila na Tviteru.

"Čekajte! Ne razumem. Uz sve poštovanje prema Kim... Ljudima su zasmetali moji 'selfiji' nastali tokom dojenja, a u redu im je njena (neverovatna) naslovnica na kojoj je guza?" - zapitala se Alisa.

Fotografiju dojenja koja je zapalila internet pogledajte OVDE - diploma i beba idu zajedno!

Šta vi o tome mislite?

Glumica, inače, svesrdno pruža podršku mamama koje doje svoje bebe bez imalo stida, pa često "retvituje" fotografije dojenja svojih obožavateljki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs