Ima karijeru i kuću od 21 milion dolara, lepotu i bogatstvo: Kada su muškarci počeli da beže od nje, kupila je psa

Privatni život Dženifer Aniston danas je stavljen u drugi plan. Kao žena koja je doživela najveće poniženje od muža, danas je srećna što nije u fokusu medija

Vip priča
13:21h Autor:
Ima karijeru i kuću od 21 milion dolara, lepotu i bogatstvo: Kada su muškarci počeli da beže od nje, kupila je psa
Foto: Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Aniston ima 55 godina, karijeru jedne od najplaćenijih zvezda u Holivdu. Bije je glas da je nadragoceniji gost na svečanim događajima, a kada se pojavi fotoaparati polude.

Na dodeli Emi nagrada bila je jedna od najbolje obučenih žena. U bisernoj haljini Oskara de la Rente pokazala je perfektno telo, negovanu kožu, nokte, kosu...

Dženifer Aniston
foto: Unique Nicole / AFP / Profimedia

Na prvi pogled Dženifer Aniston ima sve, ali...

Niko ne može da zaboravi kako je doživela prevaru od muža. Osoba koja joj je bila najbliža javno ju je prevarila i izvrgla ruglu pred milionima ljudi širom sveta. Od 2005. godine pa do danas ona je poznata kao prevarena žena.

Naime, tokom snimanja filma "Gospođa i gospodin Smit", njen suprug Bred Pit se zaljubio u Anđelinu Džoli uprkos tome što je već pet godina bio u skladnom braku sa Dženifer Aniston.

Par nikako nije mogao da dobije decu, ali nisu ni žurili. Odlučili su da daju šansu karijeri, pa će sa decom da pričekaju - ima vremena.

Dženifer Aniston, Bred Pit
foto: Profimedia

Ali, onda se tu pojavila Anđelina, žena koja je znala šta hoće i u tom momentu je želela Bred Pita. U roku od godinu dana nagađanja da je Bred Pit odlepio za koleginicom obišla je svet. Dženifer Aniston nije imala kud nego da se suoči sa mužem, što je rezultiralo razvodom.

Narednih godina je prolazila kroz agoniju. Bred Pit i Anđelina Džoli postaju zlatni par Holivuda, a njihova "bajka" poprima svetski tiraž. Gde su se god pojavljivali, momentalno su postajali atrakcija. Sa svih strana su im pristizali ugovori za filmove, a ljubavnu idilu su upotpunili tako što su dobili 3 biološke dece, dok su 3 usvojili.

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Profimedia

Sve je to gledala Dženifer Aniston i pokušavala da se izvuče na sigurno. Snimila je film koji govori o preljubi, našla zgodnog dasu Džastina Tero, udala se za njega i uskoro opet razvela.

Tokom čitavog tog vremena svaki mesec novinari su spekulisali o tome da li je Dženifer Aniston trudna ili ne. A ona je tek nedavno izašla sa pričom kako je godinama bezuspešno pokušavala da zatrudni.

Kada se Bred Pit na najskandalozniji mogući način razveo od Anđeline i jedva preživeo njene optužbe za zlostavljanje dece i alkoholizam - tu se našla Dženifer Aniston da mu pruži podršku u par navrata.

Dženifer Aniston
foto: Shutterstock

Bilo je jasno da se vodila politikom "dobro se dobrim vraća." Ne, nije se pomirila u romantičnom smislu sa Bred Pitom, ali uradila je nešto još bolje - celom svetu je pokazala da može i hoće da oprosti čoveku koji joj je napravio najveće zlo.

Nedugo potom, njen drugi bivši muž, Džastin Terou se ponovo oženio, a ona mu je tom prilikom javno čestitala u želji da ima sve najbolje.

Ako se pitate ko je nova ljubav Dženifer Aniston, reći ćemo vam - njena tri psa.

Glumica je priznala da je najveću ljubav dobila od ljubimaca i da su oni njena omiljena bića na planeti.

1 / 10 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs