Mlada ljubavnica Vensana Kasela trudna: Ona ima 27 godina, a on 57 - ali priča se da glumac nikad nije bio srećniji

Nara Baptista je trudna. 27 -godišnja manekenka i ljubavnica glumca Vensana Kasela očekuje svoje prvo dete, a ovo bi bilo četvrto za Vensana

Vip priča
09:02h Autor:
Mlada ljubavnica Vensana Kasela trudna: Ona ima 27 godina, a on 57 - ali priča se da glumac nikad nije bio srećniji
Foto: Printscreen/Instagram

Manekenka Nora Baptista je trudna a srećne vesti podelila je na svom Instagram nalogu. Model i ljubavnica Vensana Kasela sa glumcom je u vezi preko godinu dana.

Sada srećni par očekuje prvo zajedničko dete, koje će Vensanu biti četvrto.

Nora Baptista, Vensan Kasel
foto: Printscreen/Instagram

On sa Monikom Beluči ima dve ćerke: Devu (20) i Leoni (14), dok sa bivšom suprugom Tinom Kunaki ima isto jednu ćerkicu od pet godina.

Vensan je sa Monikom Beluči bio u braku 14 godina, a glumica je jednom prilikom navela kako je Vensan bio nestrpljiv da dobiju decu, ali da je ona čekala pravi momenat. Sam glumac je izjavio da obožava decu i da želi da pravi što više dečice.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što se razveo od Monike Beluči počeo je vezu sa mladom Tinom Kunaki. To je bila neka vrsta šoka s obzirom da je manekenka od glumca bila mlađa 29 godina. I dok je s obožavanjem pričao o novoj supruzi i idili u kojoj uživaju, odjednom je mehur od sapunice pukao i pokazalo se kako ga je Tina varala.

Tina Kunaki
foto: GENCE / Bestimage / Profimedia

Vensan se nije dao pa je uskoro našao godinu dana mlađu i kopiju svoje druge žene. To je bila Nara Baptista. Svi su mislili da ta veza nema budućnost te da će je Vensan ostaviti prvom prilikom, čim se osveti i čim preboli Tinu Kunaki. Ali oni su sve to porekli vešću da planiraju porodicu.

Prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu je bilo tek u maju 2024. godine, da bi šest meseci kasnije stigla vest da Naora očekuje bebu.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs