Zašto Patrik Svejzi i Lisa nikad nisu imali decu? Kada su se upoznali on je imao 18, a ona samo 14 godina

Prošlo je 15 godina od smrti Patrika Svejzija, a njegova supruga Lisa Nijemi otkrila je prve simptome bolesti koje je osetio slavni glumac i zašto nikad nisu imali dece

Celebrities
Autor:
Zašto Patrik Svejzi i Lisa nikad nisu imali decu? Kada su se upoznali on je imao 18, a ona samo 14 godina
Foto: Profimedia

Iza glumca Patrika Svejzija ostala je njegova supruga sa kojom je proveo 34 godine u braku. Lisa Nijemi je nastavila da se bori za podizanje svesti o raku pankreasa, bolesti od koje je preminuo njen suprug.

Govoreći o simptomima svog pokojnog supruga, Lisa je rekla da su prvo primetili da su mu oči žute, te da je imao "nekih problema sa varenjem", ali i da je osećao bolove.

Nakon analize kod lekara dijagnostikovan mu je rak pankreasa. Lisa je navela da se glumac borio protiv bolesti sve dok je njegovo telo to moglo da podnese.

Liza - koja se ponovo udala od smrti svog pokojnog muža - je međutim rekla da i dalje oseća Patrikovo prisustvo pored sebe, rekavši: "Njegov glas je u mojoj glavi. On komentariše šta radim. Kada mi treba pojačanje ili se nešto dešava, mogu da ga pitam u svojoj glavi i čujem tačno šta govori, a to je generalno: 'Hajde, devojko, budi realna"". Samo zato što je neko otišao ne prekida se ta veza. Proveli smo 34 godine zajedno, i to će uvek biti deo mog života i onoga što sam ja."

U našoj galeriji pogledajte kako je Patrik izgledao poslednjih godina života:

1 / 8 Foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Zašto Patrik i Lisa nisu imali decu?

Odlučivanje da li će imati decu ili ne je lični izbor, a mnoge zvezde biraju da nemaju decu. Ali kada je u pitanju situacija Patrika Svajzija, da ostane bez dece nije bio prvobitni plan. Svejzi je upoznao svoju suprugu Lisu Nijemi na času plesa kada je on imao 18, a ona 14 godina, a počeli su da se zabavljaju dve godine kasnije.

Venčali su se tri godine nakon toga, 1975., i ostali u braku sve dok Svejzi nije umro 2009. Iako su bili prilično mladi kada su se venčali, po svemu sudeći, Svjejzi je jednog dana sebe video kao tatu.

"Jedva sam čekao da postanem tata, da imam dete sa ovom ženom koju sam toliko voleo", napisao je Svejzi. "I želeo sam da budem najbolji otac koji sam mogao da budem - onakav kakav je bio moj tata."

Svejzi i Nijemi su bili oduševljeni kada je ona zatrudnela 1990. godine i potpuno slomljeni kada su nedugo zatim izgubili bebu. Saznali su za pobačaj kada su došli na ultrazvuk, a kada nisu čuli kucanje srca, preplakali su na parkingu. Par je više puta pokušavao da zatrudni, ali nije im polazilo za rukom. Lisa je navela da je htela i da usvoji dete, ali da Patrik nije bio za to - hteo je biološku decu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs